31 d’ag. 2011

VÍDEOS

Aquí us deixem un recull de videos fets durant aquest cinc mesos de viatge! Perquè sentiu de més aprop algunes de les aventures que hem viscut!

Menjant fuet de Cal Peret



Transport de Porcs



29 d’ag. 2011

KUALA LUMPUR

Finalment després del viatge interminable arribem a Kuala Lumpur capital de Malàsia. Amb 1.887.674 habitants és una ciutat moderna, multicultural i multireligiosa. Malàsia la formen en un 62% els bimiputeras (malais ètnics i grups indígenes), 24% Xinos i 8% Indis. La religió oficial és la Musulmana però també conviu, amb certes dificultats, amb el Budisme, Cristianisme, Hinduisme i Taoisme. 
Destaca com a sky line (perfil) de la ciutat les Torres Petronas que del 1993 al 2006 van ser el gratacels més alt del món amb 490m d'altura.També hem visitat un parell de mesquites on l'Anna, com a dona, ha hagut de tapar-se amb una túnica estil "muslim" últim crit. 
Ens hem "patejat" el Xina Town on les principals marques de moda són venudes a preus irrisoris, tot esclar made in xina, I on les camisetes del Barça d'aquesta temporada es venen a 10€ i en elles costa distingir si són autèntiques o imitació.
Hem passejat per centres comercials que impressionen per la seva inmensitat i on l'única marca Espanyola que hem pogut veure és Zara i Mango.
Gràcies als econòmics restaurants Indis de la ciutat hem pogut recordar els gustos dels menjars típics de l'India, el Dal, el roti, el Chapati i el black Tea.

Torres Petronas

Enmig de les Torres

Verticalitat

Un bonic lloc per passejar

Reflexes

Petronas in the night

L'Anna es passa al Muslim style

I Love Sentintelmon

KL Urban streets

KL urban streets


TAILÀNDIA

De nou deixem enrera un país per donar la benvinguda a un altre. Tailàndia ens ha regalat moments inolvidables, sobretot per la visita de l'Ivan i la Gemma, la Nuri i l'Espi. Han estat unes "vacances" dins la volta al món. Junts hem conegut la inmensitat d'una ciutat com Bangkok, la modernitat i el consumisme, la nit fosca de la prostitució bruta del turísta blanc amb la joveneta Thai.
Hem gaudit d'un espectacle digne del "Molino" a Koh Samui, amb la participació en viu i directe de l'amic Espi. 
I un dels millors records ha estat poder descobrir un nou món, el món submarí. És una increïble sensació, tant sols submergir el cap dins el mar d'aigua cristal·lina, i només amb un obrir i tancar d'ulls començar a viure un somni. Peixos de tots colors, grans i petits, que junts conviuen dins un mar ple de coralls, algues, una fauna plena de vida i de llum. 

Junts de vacances

muaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

La inocència dels més petits

Abraçat a la "Bedette"

Enmig del show, fent-nos passar una molt bona estona!!

Sunset

Espectacle de foc a l'illa de Koh Tao


28 d’ag. 2011

UN VIATGE INTERMINABLE

Un vaixell de fusta de petit tamany ens portarà de l’Illa de Koh Tao a Suratthani en unes 8 hores de viatge. Des de terra la Núria i l’Espi ens acomiaden, ells marxen dues hores més tard en un altre vaixell en direcció a Chumphon. Bufa força vent, la mar està moguda i el fràgil vaixell es mou tremolós com un flam. A les nou de la nit comença el trepidant viatge. El vaixell te dos nivells i a cada nivell dues llargues fileres de matalassos al terra que serviran per dormir als 125 passatgers de capacitat màxima. Un al costat de l’altre com petites sardines. Sortim de port i al poc temps de camí les rialles de la gent donen pas a cares de preocupació. El vaixell salta d’una onada a l’altre mentre la flexible fusta cruixeix i els llums s’apaguen i s’encenen. Una noia vomita per una de les finestres mentre que per d’altres entren els esquitxos de les ones. Ens estirem i tanquem els ulls, intentant no marejar-nos, mentre l’Anna resa un pare nostre i promet una espelma a Lourdres de Manlleu si arribem sans i estalvis. A la una de la nit la mar calma i podem dormir i somniar amb els bonics peixos de colors que hem vists aquests dies.
Arribem a Suratthani a les 5 de la matinada on uns nois ens condueixen a l’establiment de la companyia de busos. Allà prenem un te i esperem un minibus que ens portarà fins a Hat Yai. Dormim placidament al mini bus mentre fa camí. A Hat Yai canviem de mini bus, aquest cop és més atrotinat i els seients del darrera on seiem a cada frenada salten endavant com si estiguessim al pop de les atraccions de festa major.
Creuem la frontera acomiadant-nos de Tailàndia i entrant a Malàsia de camí a Gorge Town on haviem d’agafar un bus fins a Kuala Lumpur, capital de Malàsia. Però com que arribem tard el bus ja ha sortit i hem d’esperar 6 hores, fins les 12 de la nit per poder agafar l’altre bus.
A les 12 de la nit cansats pugem al bus i en pocs minuts ja dormim abrigats amb els forros polars, portegint-nos del coi d’aire acondicionat. A la matinada una explosió ens desperta, una roda del darrera ha petat. Ens aturem per uns minuts però el xòfer decideix continuar amb una sola roda i a velocitat lenta. Passades unes hores ja clareja i el bus s’atura a un taller mecànic a canviar  la roda. Nosaltres seguim dormin i a les nou del matí quan ja entrem a Kuala Lumpur ens despertem, menjem una mica i per fi després 36 hores arribem al destí.

Nit d'insomni

KOH TAO


I de nou tornem a posar els peus a la petita illa de Koh Tao, però aquesta vegada ens acompanyen la penya de l'esperdenya, l'Ivan i la Gemma, la Núri i l'Espi. Tots sis disfrutem d'uns dies de sol, platja i relax, mentres ens submergim en el món aquàtic amb l'ajuda d'unes ulleres i un tub, fent snorkel. 
Explorem les platges de Tanote Bay, Ao Leuk, Sai Daeng Beach i Hin Wong Bay. En elles podem veure petits taurons, mentre la Gemma els persegueix per no perdre'n cap detall, peixos de colors que ens deixen boca badats, eriçons de mar, i de regal un peix ballesta inmens que passa a pocs centímetres de nosaltres tot moven les dues aletes, mentre en Cèsar esclata d'emoció tot xisclant sota l'aigua. 
Acabem arrugats com panses, després de tantes hores d'aigua, però un bon refresc a l'ombra d'un dels bars amb les millors vistes a les platges són la millor medicina per recuperar forces i tornar a pujar a les motos direcció al guest house, per camins de terra i pedres amb fortes pendents obligant a les noies a baixar d'elles i pujar a peu.
Sort n'hem tingut de la protecció anti-bales (solar) de la Núri i l'Espi. Un factor 40 força dens ens ha ajudat a protegir-nos d'un bonic sol que ens ha acompanyat tots aquests dies a l'illa. I què haguéssim fet sense el repelen de mosquits? A tota hora sentiem l’esprai, ara l’Espi, ara la Gemma, ara la Núri, ara l’Anna, això si la sang de l’Ivan i en Cèsar no era de bon gust per els mosquits. I per despedir-nos un relaxant massatge, regal d’aniversari “abançat” que la Nuri amb regala i que juntes gaudim poques hores abans de deixar l’illa, mentre ells disfruten d’una Chang Beer.

Explorant les illes

El taxi de l'illa de Koh Tao

Gaudint de les vacances en família

Apunt per fer snorkel
Aprofitant els últims rajos de sol a la platja de Aow Leuk Bay

Posta de sol a la Sai Ree Beach

Posta de sol
Hin Wong Bay, últim dia d'snorkel

Thian Og Bay

Fent-la petar a l'illa de Koh Samui

Massatge d'oli a toooot el cos


22 d’ag. 2011

KOH SAMUI

 Seguim explorant les illes de Tailàndia i aquesta vegada viatgem fins a l'illa de Koh Samui, amb uns 230km2, és la tercera illa més gran del país. Allí ens trobem amb la Núria, amiga de tota la vida i la seva parella, l'Albert. Poques hores més tard, ens retrobem amb l'Ivan i la Gemma, que després d’un trekking per la zona de Chiang Mai, venen a acabar d’aprofitar els últims dies de vacances.
Un cop instal·lats en uns petits bungalows a pocs metres de la platja de Chaweng decidim explorar l’illa sobre dues rodes. Les “escopis” de colors ens porten fins a platges solitaries, hotels i resorts no aptes per la nostra economía, però que amb una mica de cara i poca vergonya ens acabem banyant en una de les seves piscines gaudint del silenci i de l’entorn que ens envolta.  
Passem tres dies de sol, platja, piscina, menjar, dormir, botigues i sobretot gaudint al maxim de la companyia!

Uns bons fuets regal de la Conxita de Cal Peret

Sobre la moto...

"Tres en uno"

La nostra caseta per uns dies

La tropa gaudint de les vistes

Sentint el món

Moments "romàntics" amb la Núri...XXX

Els scoopis explorant l'illa de Koh Samui


17 d’ag. 2011

3 DIES DE VIATGE SUBMARI


El viatge aquest cop ens ha portat a descobrir el món submari. Un món màgic, que al sumergir-te en l’inmensitat del mar et transporta a un somni fascinant, imaginari on el silenci tan sols trencat pel bombolleig de la nostra respiració ens posa en tensió i sabem que aquest nou món se li ha de tenir respecte i se l’ha de respectar. Desde les ulleres de busseig alucinem amb els centenars de peixos, coralls i anemonas de vius colors que ens rodegen. El temps sota l’aigua a l’igual que l’ampolla d’oxigen s’esgoten ràpid i els 40 minuts de les 6 inmersions del curs ens semblen un instant. Una experiència inoblidable que intentarem repetir en d’altres mars del viatge.



Dins el vaixell abans de la 1ra inmersió... mama pooooo

Perparant l'equip

Comprovant la bombona d'aire

Zigor i Johan (al fons) els dos instructors

Apunt per l'inmersió

Sota l'aigua hem vist:


El Peix àngel


Peix Àngel

Peix àngel

Peix ballesta

El peix papallona

En nemo el peix pallasso


Posta de sol a Koh Tao

Posta de sol a Koh Tao

Illa de Koh Tao (l'illa de la tortuga)