28 de març 2011

DAMBULLA

Ens allotgem totalment sols en una gran guest house amb habitacions a diferents preus. Dambulla es troba a mig camí entre Kandy i el següent destí del nostre viatge. Conegut per un dels temples budistes més característics, el Rock Temple, situat al vell cim d'una petita muntanya. Centenar de graons enmig de la roca i sota un sola a ple migdia ens condueixen a l'interior del temple, on s'hi amaguen 5 coves plenes d'estàtues de budes, petites i d'altres fins a 14metres de llargada en posició reclinada. 
Buda reclinat de 14m de llargada

Estatues de budes

Rock Temple

Rock Temple

El budiste de Port Aventura de Sri Lanka, jeje

2 comentaris:

  1. Quins paratges tan increïbles. A partir d'ara el vostre blog serà una bona guia de viatge per quan volti. Avui m'he trobat als teus pares nita a la piscina, el teu pare ja comença a estar en bona forma, la teva mare m'ha parlat del que havíeu penjat al blog i no m'ho volia perdre. Aquí són un quart d'una me'n vaig a dormir!!!

    ResponElimina
  2. Us volia dir que em portessiu un Buda però amb aquest tamany em sortirà per la finestra!!! Jajajaja... Pani i Anna, a aquest ritme budista us veig rapats i amb túniques!!!

    ResponElimina