18 de jul. 2011

BOLAVEN PLATEAU

Bolaven Plateau, coneguda per les seves plantacions de cafè, ja que gaudeix d'un microclima humit i fresc, amb una gran quantitat de rius i cascades. Per visitar la regió lloguem una moto i viatgem per les seves carreteres poc transitades gaudint de les imatges impagables que ens deixen el pas per a desenes de pobles amb cases de fusta recolzades sobre pilars, creant porxos on s'hi pot veure desde la mare donant el pit al seu fill, nens gronxant-se amb les amaques, el porc dormint, la roba estesa, les eines del camp, etc. 
Durant els 200km s'ens ha creuat per davant la moto; gossos, cabres, gallines amb els polls,  oques, alguna vaca seguida pel pastor i un inmens porc amb els seus 11 garrins. I a banda i banda de carretera centenars de parades de verdures; carbassons, carbasses, cogombres, cols, enciams, etc.i fruites; síndires gegants, plàtans, pinyes, melons, etc.
Fem nit a Tad Lo, en un bungalow de canya de bambú als peus d'una bonica i sorollosa cascada. A la tarda, quan el sol ja cau, seiem al costat del riu, mentre veiem com la gent del poble ve a banyar-se i rentar la roba.  

Tad Fan waterfall

Plantes de cafè?

El petit Mowgli i la ...

Bungalow i l'Anna a l'amaca

Els ponts de Laos

Tad Lo waterfall

Pha suam waterfall

Tad Lo waterfall



7 comentaris:

  1. uaaaaala!!! quina enveja!!!el passeig amb moto,el bungalow,l'amaca, el riu,les impresionants cascades i fins i tot aquests ponts atrotinats.
    tot plegat una passada.
    seguiu gaudint del mont.
    jo us aniré seguin amb enyorança però contenta
    us estimo molt i molt!!!! petons

    ResponElimina
  2. Ja beig que de fruita i verdura no us enfaltara

    d'aigua tanpoc el pont li falta una repasada,

    am tan de vestia no mengereu cap entrecot je je je

    un petonas

    ResponElimina
  3. Eiiiiiiiiii... diumenge vaig pujar als Munts i vaig trobar la mare Cuca!!! Jajajaja...

    Després, vaig anar a veure el roure de la Senyora i segueix en peu tot i que se'l veu cansadot a diferència de vosaltres que feu uns somriures esplèndits!!! Que bé...

    Amb tant d'animal a veure si també us travessera la carretera en Fèlix Rodríguex Delafuente!!! Jajajaja...

    Petonicus de pà amb tomàquet!!!

    ResponElimina
  4. Ostres tu! en un hora ens heu endinsat en aquest preciós país, que tants bons records em porta. La tranquil·litat, l'amabilitat de la gent, la senzillesa, la naturalesa en el seu estat més pur, ufffff .... Que bé que ho estigueu gaudint tant!!

    Una abraçada molt forta macus!!!

    Angi i Gerard

    ResponElimina
  5. Hola noiet/te,
    Això de Laos sembla un país molt bonic, sembla mentida que la guerra hagues durat tants d'anys, també observem que la fruita fot molt bona pinta, els palaus maravellosos, ara...segur que els pinxos d'ou eren de gallina?, i els de pollastre eran pollastre?, bon profit, porteu-me un pinxo de grills de ulls grosos. Bon viatge i una abraçada.
    Cati i JAume.

    ResponElimina
  6. Quina enveja (sana) aquest bungalow! Segur que després d'un dia intens de caminar aquesta és la millor manera per acabar el dia!

    Petonets!!!!!

    Gemma

    ResponElimina
  7. No us vareu banyar a la cascada, veient a tota la gent que hi anava no us varen fer venir ganes? Déu n'hi do quin munt d'animals que vareu veure passar, cap de perillós, no?
    Petonets manlleuencs

    ResponElimina