25 de nov. 2011

BYRON BAY


I de la ciutat a la platja. En poc mes de 250km ens plantem a la famosa Byron Bay. Una llarga I infinita costa de mar, on a primeres hores del mati s.omple de surfistes que fins a les tantes del vespre amb les seves planxes de surf intenten mantenir l.equilibri sobre onades encrestades acabant per ser absorvits per una mar blava.
Aixi doncs, gaudim d.un fantastic dia de sol i de boniques vistes des del far “lighthouse”, i ja cap al tard, els ulls se.ns claven al fons del mar, on un grup de dofins ens saluden amb les seves acrovacies tot intentant pescar algun peix fresc per sopar.

Lighthouse in Byron Bay

El cap de Byron Bay

I nosaltres aqui!

Just al mirador del far

Byron Bay

6 comentaris:

  1. ¡¡¡EI JA FEIA DIAS QUE NO POSABAU EL BLOC AL DIA

    ¿QUÉ ANEU CURTS DE TEMS?JE,JE.LA PLATJA ES MOLT

    VERGE NO¡¡I LA FOTO DELS DOFINS ON ES....

    PETONASOS

    ResponElimina
  2. Uf, ja era hora de veure una mica d'aigua, desprès de tant desert com s'agraeixen aquestes imatges des del far. Per cert, no hi ha ningú a Byron Bay, queda massa lluny de la civilització o no es gaire aconsellable pel bany o simplement encara no fa gaire bon temps per la platja? Ei jo vull imatges de surferos australians, jejejeje
    PdM

    ResponElimina
  3. Ufffff quantes preguntes!!
    Ostres la foto dels dofins no la tenim enregistrada, s.ha quedat a les nostres retines!!jeje
    en quan a tu David, doncs eren les 7 del demati, i encara no era el millor moment per banyar-se. Sols algu feia esport per la sorra. Ara be, la platja es realment inmensa i costa veure.la plena.
    Jejje...Surferos australians?? Ho intentarem! tot sigui per alegrar la vista eh?

    ResponElimina
  4. Uffff ja era hora pansava que ja us avio ublidat de nosaltres jejeje!!!!
    sus veu molt morenos,osigui que de platge poqueta,que us quedareu com negritos...
    la britat es que veien aquesta platge dona ganes de vanyar-si... "quina enveja"

    us estimem molt i us anyorem una miqueta jiji.M.P.

    ResponElimina
  5. Cabrons esteu negres!!! Nosaltres aquí tenim un dia de sol i sembla un miracle!!! Ja tenim l'armari ple de jaquetes, semarretes màniga llarga, les xiruques, el gorro, els guants... en fi, tot l'equip preparat per rebre el llarg hivern que ens espera. No com vosaltres que no heu deixat ni un dia el sol!!! Potser que ens en feu arribar una mica, sinó semblarem ninots de neu!!!

    Una forta abraçada,

    ivan i Gemma

    ResponElimina
  6. Són les... 12:28h i tot just ara un raig de sol ha travessat l'espesa boira!!! Brrrrrrrrrrrr... Quina enveja més sana això de tenir aquestes vistes tant fantàstiques...

    ResponElimina