28 de març 2011

DIBUIXANT

Sempre hi ha moments del dia en què un necessita un petit kit-kat, del soroll, del transit, de la calor...així és com en Cèsar i l'Anna passen algunes hores del seu viatge, llegim, escrivim els nostres pensaments, actualitzem el blog, però sobretot intentem aprendre a dibuixar, tot plasman algun que altre moment del dia viscut.
Buda

La honda del Pink House

Tuk - tuk

El bus

Recolectant te

Elefants de Pinnewuala

13 comentaris:

  1. Bona tarda parella!

    ei quina enveja que ens esteu donant... quina passada totes aquestes vivències, i tot just acabeu de començar... us seguirem de ben a prop, gràcies aquest fantàstic blog que aneu actualitzant i que ens permet acostar-nos ni que sigui amb l'imaginació en tots els racons per on aneu sentintelmon... Molts ànims i molts petons,
    Laia i Jordi

    ResponElimina
  2. Espectacular!!
    Nens he entrat tard al blog i si em descuido he de demanar festa a la feina un dia per poder-ho llegir tot, ara ja veig que esteu molt bé, els dibuixos son fantàstics, i ja m'he posat al dia, un petó molt gran i continueu amb aquesta tasca tant important!!!!
    Una abraçada.

    Maria de Vic

    ResponElimina
  3. Uau!!!! que guapos aquests dibuixos!!!
    Eulàlia.

    ResponElimina
  4. Hola germanet i cunyadeta!!!!!!!! La veritat és que m'apassionen aquest dibuixos, sobretot perquè és el reflexe dels vostres sentiments...tots plasmats en un dibuix. Ús felicito per la delicadesa i el gran valor que em transmeten cada un d'ells.

    Ús trobo a faltar!

    Mònica

    ResponElimina
  5. Estic a l'escola... amb la boca oberta... Increïble! Cada dia em sorpreneu més: ÀNIMS i AMUNT!
    Un petó des de Rupit,
    Marta

    ResponElimina
  6. Gracies a tots i totes!!! aixo es fantastic, poder obrir el correu i veure els vostres comentaris. Us estimem i us anyorem!!

    ResponElimina
  7. Genial el blog, els dibuixos i per suposat saber de vosaltres. Això és un vici!!

    ResponElimina
  8. El pas del temps farà que aquest blog es converteixi en un gran tresor!!! Ara si bona nit

    ResponElimina
  9. Qué envidia sana que me dais, chicos!!!!....y además unos artistas!!!!! cualquier día cogemos a la peque y nos embarcamos en una aventura como esta!!!!!me encantaría ser tan valiente como vosotros!!!!
    P.D:Lucía ya dice su primera palabra: papá!!
    Besotes a los dos!!!! Marina Delgado

    ResponElimina
  10. Benvolguts Annai Cesar,
    Diariament anent seguint kla vostra ruta turìstica, en els millors "HOTELS" d 'Asia, veiem que esteu molt be, seguiu igual que no us perderem de vista, procureu no acabar en alguna olla de "canivals". Bon viatge i petons!!
    Jaume i Cati

    ResponElimina
  11. Hola parelleta!!
    M'encanta el vostre blog!!
    els dibuixos ... genials!! Les fotos .. senzillament espectaculars!! Esteu fets uns artistes!!!
    Fa uns dies un parell d'amics van emprendre una gran aventura en la qual eren dos els viatgers..., però a dia d'avui heu fet que la vostra aventura es converteixi en una excursió per a molts de nosaltres que dia a dia us seguim i en la que els dos ens feu de guies.....L'únic que li faltaria a la nostra excursió virtual, és l'olor.... L'olor especial de l'Índia, dels camps de te, de les orquídies....
    M'encanta desconectar una estoneta al dia,del món estressant en el que estem capficats ,veient els espectaculars paisatges que ens envieu i llegint les anècdotes i experiències viscudes ....
    Mil petonets i fins demà!!!!
    PD; Lo millor de tot.... La cara de felicitat que teniu tots dos!!!!
    Anna

    ResponElimina
  12. IMPRESSIONANT!!!!
    aprofiteu-ho, gaudiu fins l'ultim detall!
    Montse Sola

    ResponElimina
  13. Artites, veig que no perdeu temps en captar tot allò que us regala aquest viatge...

    ResponElimina