23 de març 2011

PINEWALA

Un matí de visita al temple de la dent sagrada, SRI LDALADA MALIGAWA, acompanyats per riuades de persones, homes i dones de totes les edats, amb les seves ofrenes a les mans. Tot observant les seves ofrenes de sobte una de les dones ens ha portat una mica d'aigua veneïda i ens l'hem hagut de tirar als nostres caps, així que gent, no patiu... estem ben veneïts!!
A la tarda hem pogut visitar el conegut orfenat d'elefants, amb més de 70 elefants. Un dels millors moments ha estat l'estona del seu bany. Remullant-se amb les seves trompes, colgant-se d'aigua fins al cap de munt, i fins hi tot intentar fer algun "cacauet".

L'elefant

mmm... l'Anna i els elefants

Preparant l'eina per ...

... el cacauet

Trompaaaa trompaaa

7 comentaris:

  1. Ueiiiiiiiiiii... això és "pornoelefant" del dur!!! Ojo no t'atrapi un d'aquests elefants que sinó obriràs els ulls de bat a bat Pani!!! Jajajaja...

    ResponElimina
  2. Per cert, ja han ballat alguna sardana la gent de per aquí???

    ResponElimina
  3. Hola amics, quina passada, fa pocs dies que vàreu marxar i ja us trobem a faltar! Aquest dissabte fem calçotada i menjarem algun que altre calçot a la vostra salut! Ja us passarem fotos, jejeje!!!

    ResponElimina
  4. estem de tornada.. però la nostra ànima segueix donant voltes pel mòn.. tan gran i amb tantes meravelles per descobrir.. es macò ser inspiració pels demés.. des d'aqui caminalma us encoratja en la vostra aventura..a obrir el ulls.. a aprendre a agrair tot els que us passi... i sobretot a obrir el cor... una abraçada

    ResponElimina
  5. per cert.. vam rebre el vostre missatge al nostre blog..però no sabia com contactar-vos!

    quin es el vostre email per escriureus?
    us deixo el meu
    francescgphoto@gmail.com
    www.caminalma.blogspot.com

    ResponElimina
  6. Jordi i Carles!!
    moltíssimes gràcies per els comentaris!! l'elefant és molt conegut en el món del prono animal...sort que varem mantenir les distàncies!! jejej..
    un petó enorme als dos i família!

    ResponElimina
  7. Qui fos elefant? Trompa, trompa, jejeje

    ResponElimina