20 de març 2011

MÉS BUS

I avui decidim endinsar-nos dins de l'illa, en direcció a la població de ELLA. Un primer bus ens porta de Galle fins a Matara amb 1 hora, i just arribar a Matara ja busquem el següent bus, després de preguntar i preguntar finalment ens senyalen el bus green... així que maletes al malatero i cap a buscar un lloc on poder seure ja que el tragecta seran un total de 6 hores sense parar. 
Podriem dir que avui ens hem sentit com les anxoves de l'Escala, dins una llauna metàl·lica amb 4 rodes i petites finestres. Amb una capacitat d'unes 60 persones, però amb un màxim de 125, i és que a cada parada pujava més gent, grans i petits, homes i dones, amb maletes, paquets i caixes, i el passadís de l'autobús ha començat a omplir-se cada vegada més. Gas i fre han sigut la combinació perfecte per remoure els nostres estomacs, però sort d'una parada entremig del tragecte, on hem pogut assaborir un deliciós PA AMB EMBOTIT de la plana de Vic.
El bus i la seva decoració

El nostre mitjà de transport



4 comentaris:

  1. Hola guapos!!!Què tal per Sri Lanka? Penseu una miqueta amb mi quan esteu fent el gos per la platja!!!!Com m'agradaria estar-hi a mi, jejejeje. Bé jo acabo de venir de veure ninots i més ninots, jejeje. He pensat amb la colla i amb la nostra aventura per les falles de l'any 2008, te'n recordes de com vaig dormir abraçat a una paperera? i sense anar trompa. Bé ja aniré llegint les vostres aventures. Petonets

    ResponElimina
  2. Hola viatgers!!!
    Com us va tot? alguna anecdota que explicar?
    IMPRESIONANT LES FOTOS QUE HEU PENJAT! Sembla que siguin de postal!
    No les haureu tocat amb el photoshop? jejej Es broma!
    Estem en contacte per la red!
    UNA ABRAÇADA!

    ResponElimina
  3. Ooooooooohhh... gaudiu d'aquest pà amb tomàquet!!! Jajajaja...

    ResponElimina