17 d’abr. 2011

FUNDACIÓ VICENÇ FERRER


(Índia) L'any 1969 Vicenç Ferrer va arribar a la Índia i es va proposar erradicar la pobresa creant RDT (Rural Development Trust). Una organització que amb els seus projectes vol afavorir la millora de les condicions de vida dels dálits o intocables, els grups tribals y las backward castes (que vindrien a ser les classes socials més baixes de la Índia.
Posteriorment es va crear la Fundació Vicenç Ferrer amb seu a Barcelona i actualment els seus projectes abarquen a una població de 2,5 milions de persones.
Els projectes més destacats són: l'apadrinament de nens, construcció d'habitatges, d'escoles, Hospitals, centres per a discapacitats psíquics i físics, projecte “mujer a mujer”, formació per a dones, microcrèdits, projecte d'ecologia (agricultura i ramaderia), etc.
El treball de RDT és emocionant, val la pena viatjar a la Índia només per conèixer aquest miracle. (www.fundacionvicenteferrer.org)

Allotjament a la fundació

1 comentari:

  1. Sigui on sigui, tinguin la cultura que tinguin, les dones segueixen essent els pals de paller de les families!!! I després diem que som el sexe fort... aiiiiiiiiiiixxx que enganyats que vivim els homes!!! Petonets parella.

    ResponElimina