30 de maig 2011

BANDIPUR

A dues hores de Pokhara, trobem el petit poble de Bandipur. Un jeep compartit ens porta fins al poble, situat just al cim d’una muntanya plena de terrasses de cultiu. Carrers empedrats, cases d’arquitectura Newari (parets de totxo massís vermell, porxos, finestres i porticons de fusta fosca treballats amb motius ornamentals), nens jugant a caniques, nenes jugant amb els més petits, noies mirant-nos timidament per les finestres i saludant-nos amb un Namaste (hola amb Nepalí i Indi) d’altres treballant al camp o cuidant les cabres, la tranquilitat i la vida al carrer, així és Bandipur.
Ens retrobem amb en Fabian, un viatger Mexicà, coneixem a la Magi i la Joana de Terrassa i finalment la Kavita de Londres. Tots junts visitem la famosa Shiva Cave, la cova més gran de Nepal. De tornada ens acompanyen una parella Argentina, en Juan i la Daniela. Amb tots ells compartim experiències de viatge i reflexions de la vida, mentre passagem per un dels pobles més bonics del Nepal amb unes sortides i postes de sol amb vistes als Annapurnes.
Per cert varem poder veure la final de la champions a l’habitació de la família del Guest house mentre ells dormien, roncaven i algun pet, nosaltres en silenci gaudiem de la gran victòria del Barça. L’endemà varem passejar amb orgull la camiseta per Nepal.

Per fi veiem els Annapurnes
Despertant a Bandipur

??, Fabián, Cèsar, Anna, Kavita, Magui, Joana

Casetes de Bandipur

Posta de sol amb boires

La plana de Vic??? no, Bandipur

Mà d'obra femenina a Nepal

Carrerons de Bandipur

Carrer principal de Bandipur

Paissatges a Bandipur

Amb la camiseta del Barça

7 comentaris:

  1. AQUETS CARRERONS DE BANDIPUR SEMBLEN UNA MICA

    AQUELLS POBLETS DE LA VALL DE ARAN.TOT MOLT MACO,

    TANT SENTIR A PARLA DELS ANNAPURNES I QUANT EL

    VEUS INPRESSIONA. MOLTS PETONASSOS

    ResponElimina
  2. nois!!

    sembla surreal tot el q esteu veient! jajaj
    em fa gràcia ser a l'altra banda ara..
    com ho feu per les fotos? aneu amb portatil per editarles o són tal cual?? tindreu fantàstic material també per la tornada!
    anna! ja dorms amb aquestes ulleres que fas??

    ResponElimina
  3. Vosaltres esteu amagats a la comarca del Lluçanès segur!!! (lo de comarca sona bé eh!!! jajaja...)
    Les fotos són de la Plana i les muntanyes són el pedraforca i part del Cabrerés!!! Molt "cuento" amb el blog, molt "happy flowers" dient que correu pel món però esteu amagats a Can Cuca i mengeu a Ca la Mercè segur!!! Jajajaja...

    ResponElimina
  4. els annapurnes fantàstics
    les postes i sortides del sol romàntiques
    la boira ja la conaxem
    les dones molt valentes
    els paisatges i carrarons per passegar-si
    la parella vestida del Barça divertida
    encara que els ulls de l'Anna fan una mica de pooo jajaja

    molts i molts petons us estimem molt Po-Es

    ResponElimina
  5. Ei!!francesc i anneta!!!jeje..sisis que dormo i molt però les ulleres són de neixament, la diferència amb quan estava per Catalunya és que allà tenia "tapa ulleres" i aquí a nepal...una mica de cremeta a la cara i poca cosa més..jejej
    Un petonas a tots i totes!!!!!!

    ResponElimina
  6. Hola amics,
    Així ens agrada, que a part de sentir el món també sentiu els colors (jejeje)! És una passada totes les fotos que anem veient! Ens teniu ben intrigats amb això que fins demà no sapiguem on sou! Res, a gaudir d'aquest fantàstic somni. Us trobem a faltar! Kas, Lluc i Anna

    ResponElimina
  7. Quines fotos, són increïbles. Ja sabia que ho aconseguiríeu i realment és espectacular. Quan arribi en Ray li diré que s'hi posi al dia amb el blog i vagi mirant les imatges segur que li agafa el cuquet per moure's pel món.
    Jo vaig veure la final a Torremolinos i amb el meu amic varem cridar com mai des de l'habitació de l'hotel. Crec que encara se n'enrecorden. Va ser increïble.
    Petonets culers

    ResponElimina