30 de maig 2011

PATAN

(Nepal) A 5km de Khatmandú trobem el barri de Patan. Un Safa Tempos, un gran rickshaw elèctric, ecològic i una mica atrotinat, on hi poden anar unes 10 persones més el conductor, ens hi acosta per només 15 rupies nepalis. Visitem el seu Durbar Square, més bonic i interessant que el de Khatmandú, i ens endinsem per els seus carrerons, plens de botigues, sorprenent-nos amb els petits temples amagats ens diferents racons.

PD.: Estarem desconectats del blog fins el proper dia 13 de juny, per viure una experiència que ja us explicarem a la tornada! Moltes gràcies per sentir el món amb nosaltres

Durbar Square de Patan

Deixant passar el temps

Carrerons de Patan

Temples i més temples

Patan

9 comentaris:

  1. Família Camprubí Verdaguer31 de maig del 2011, a les 11:26

    Vàrem ser fora la setmana passada amb la Carme i no us vàrem poder seguir. Ara veiem que us esteu passejant per un pais de somni. Nosaltres hem tingut la sort de poder-hi ser dos cops i heu estat de sort de trobar aquella imatge del Machapuchare i els anapurnes, perquè sempre estan ennuvolats. A veure si també teniu la sort de poder veure l'Everest, el Lotse i l'Amadablam. Són impressionants. També recordar-vos que si necessiteu res, en Kami Sherpa té l'oficina (Annapurna treks & expeditions) a Katmandu davant de l'hotel Tamel. És molt bona persona i amic nostre.

    ResponElimina
  2. Ei família Camprubí Verdaguer!!! ostres molts gràcies per la informació! la veritat és que varem perseguir fins que varem poder aconseguir l'esperada imatge dels Annapurnes. En quan a l'Everest ho tenim una mica més difícil, tot i això si ens animem amb algun trekking tindrem en compte en Kami Sherpa! Gràcies i un petó molt fort

    ResponElimina
  3. Booooooooooooooooooon dia al dematí parella de rodamons!!! Ara que heu acabat de fer l'indio i us disposeu a fer el nepalí us envio un petonarro català. La foto del carrerons molt xula, sembla el casc antic de Vic de fa... 50 anys? Muakis!!!

    ResponElimina
  4. aquest que estan deixant passar el tems es veuen força relaxats i mix adormits... jeje

    els temples es veuen mol guapos...
    petons des-de Mas Pous

    ResponElimina
  5. Quin país més impressionant, si fos aquí, aquest llac de Patan tant xulo estaria ple de barquetes i gent fent negoci amb els turistes. Esperem que tingueu una gran experiència... ja ens ho explicareu a la tornada... ens heu deixat ben intrigats. Una abraçada!!!

    Angi i Gerard

    ResponElimina
  6. Benvolguts,

    Tot molt maco, veig que també a l'India i ha gent de "Los lunes al Sol", Suposso que sabeu quel's catalans varen ser els primers del Estat Espanyol, en pujar un pic de 8.000 mts al Himalaya precisament L'Annapurna.
    Una abraçada.
    Cati i Jaume

    ResponElimina
  7. Esperem que l'experiencia us hagi agradat.
    Us seguim sovint, i tot és molt guapo.
    Els Anapurnes és la foto que més ens agrada.
    Des de El Campó recorts de tots i una molt forta abraçada.
    फिर मिलेंगे

    11 de juny de 2011

    ResponElimina
  8. Pel que de moment he anat veient Nepal sembla un país increïble. Demà estaré al cas per saber quina ha estat aquesta experiència que us ha tingut desconnectats del blogg. Segur que ens agradarà.
    Ptm

    ResponElimina
  9. Todavía no estais de vuelta?
    estoy deseando qué ha sido de vosotros estos días!!!! Os echamos de menos!!!!
    Un besazo enorme de una catalana en los madriles!!!!
    Marina

    ResponElimina