16 de juny 2011

BOUDHA


Després dels 10 dies de silènci necessitavem un espai de tranquilitat on poder adaptar-nos de nou al dia a dia del nostre viatge, així que el destí ha sigut la Vall de Khatmandú, concretament al poble de Boudha. Carrers d’adoquins de color terrós on es respira un ambient tibetà i budista, centenars de monjos recorren els seus carrers i les seves botigues al mateix temps que caminant al voltant de la Bodhnath Stupa, la més gran de Nepal, tot fent girar el seu molí d’oracions.
La Vall de Khatmandú acull un gran nombre de poblets, dels quals hem pogut conèixer Bhaktapur, la vila de Changu Narayan i el temple més antic de tota la Vall, Bramhakhel, Kopan i el seu monasteri. Tots i cada un d’ells característics per un entorn agradable i verd, amb camps d’arròs en ple neixament on gent amable i treballadora ens saluda al nostra pas.

Plantant l'arròs

Les dones treballant al camp

Changu Narayan Temple

Bodhnath Stupa

Bodhnath Stupa
Bodhnath Stupa

Bodhnath Stupa

Bodhnath Stupa

Racó de pregaria

Racó de pregaria

Moviment al voltant de l'stupa

10 comentaris:

  1. voltant aquesta Bodhnath Stupa ja feu una bona caminadeta!!!!!!!!!!
    es veu força garant!!!
    a d'impacta veurala tan a prop!!
    sou molt afortunats...
    molts i molts petons us estimo!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Mmmmmmmmmmmm.. quina tranquil·litat es respira en el vostre resum... mmmmmmmmmmm...
    Petonassos petits savis!!!

    ResponElimina
  3. Família Camprubí Verdaguer17 de juny del 2011, a les 8:57

    Hola parella. Quina sort vareu tenir de poder gaudir de la stupa amb tant poca gent. Segur que vareu poder fer girar molts molinets d'oració. om mani pat me hum.

    ResponElimina
  4. Hola Anna soc la Dolors d' Imma's, nomès puc feliçitar-vos per tot el que esteu fent,,,,ufffff i jo que em pensava que havia viatjat.........................una abrçada.

    ResponElimina
  5. Dolors!!!!!!!quina il.lusió!!!què tal per Manlleu...com va la feina i la familia??doncs gràcies per la felicitació, tot ho estem fent de molt bon gust, amb ganes i felicitat!! un petó molt gran i records.

    ResponElimina
  6. Hola ¿quan es tarda en dona la volta a la Stupa?
    ¿quin significat tenen tantes banderetes de
    colors?
    moltes preguntes no.........

    un petonas molt fort

    MERI CUCA

    ResponElimina
  7. Donar la volta a l'estupa depen de la gent que hi hagi però uns 10 minuts més o menys. Les banderetes de colors estan plenes de pregàries i al penjar-les el vent les transporta arreu.
    Molts petons!!!!!

    ResponElimina
  8. hola parella. Ja he provat altres cops d'escriure un comentari, i no hi ha manera. Al final, tornaré a veure si me n'he sortit.
    Vaig seguint tot el que escriviu, i em fa molt feliç de llegir-vos i sembla que us ho esteu passant molt bé.
    No m'allargo, total no sé si me'n sortiré de publicar el comentari.
    Anna; ja deus saber que la colla hem fitxat a la Marina. Per l'alçada s'assemblarà a tú. Et trobem a faltar molt, però passa-t'ho tant bé com puguis, que la felicitat que tens ara, no dura sempre.
    Molt petons i una abraçada molt forta.
    Xevi

    ResponElimina
  9. Xevi!!!quina il·lusió!Sisis..vaig rebre la noticia del nou fitxatge, quina alegria!tot i que espero que em torneu a fitxar a la tornada, després de cedir-me durant aquest temps!!
    Un petó molt i molt fort, i apreta fort a la colla, uns 1000 salts al proper assaig!! MUA

    ResponElimina
  10. Suposo que també deuríeu voltar per l'Stupa, no? Segur que penseu en tots nosaltres depèn el racó que trobeu al llarg del vostre viatge. Ja em diràs en quin has pensat en mi.
    Pdm

    ResponElimina