26 de jul. 2011

KRATIE


Kratie situada al nord de Cambodia a tocar a la frontera de Lao i ubicada a la vora del riu mekong te com a punt d’interès una colònia de 170 dofins de riu. Actualment en perill d’extinció. Per anar-los a veure ens calia llogar una moto per fer els 15km que separen Kratie de l’embarcador on després de pagar 7$, cada un, varem pujar a una barca que ens va portar al punt d’avistament. A la barca varem coincidir amb dos nois de Cordova que estaven viatjant per Lao amb bicicleta.  Per sort els dofins van treure el cap i els quatre varem gaudir d’aquests preciosos cetasis de riu que és caracteritzen per tenir l’aleta dorsal poc desenvolupada i visió molt limitada.

El riu Mekong i els seus dofins

Dofins d'aigua dolça

Primer contacte amb Cambodja dalt la moto

Cases tradicionals i les tines plenes d'aigua de pluja

La vida a peu de carretera

I durant el dia amb pijama

3 comentaris:

  1. La moda del pijama pel carrer m'agrada!!! Jajajaja...
    Ondia, ara mirant bé la "caseta" al costat del riu... no sé si les estructures que l'aguanten superen els bàrems de la construcció moderna... Jo no hi pujaria pas ja que diria que em despertaria al mig del riu!!! Mua.

    ResponElimina
  2. veura com es desplacent aquests delfins a de ser força relex-sant..
    em la caseta del costat del riu estic d'a cort amb en Jordi...tampoc hi pujaria jejeje...

    petons us estimu molt

    ResponElimina
  3. Et vas posar a la moda Anna i vas anar amb el pijama tu també? Els dofins són una passada que curiós el tema de l'aleta, fins ara no sabia que hi haguessin dofins d'aigua dolça, pensava que només hi havien als mars i oceans. Avui ja he après una cosa nova.
    Petonets manlleuencs

    ResponElimina