6 de jul. 2011

MUONG KHUA

Arribem a Muong Khua, la primera població una mica gran que ens trobem des de que hem deixat Vietnam. Hi passem la nit en un modest Guest House construit amb fusta i canya de bambu amb boniques vistes al riu Ou.
Al dia següent agafarem un slow boat que ens portarà a la pintoresca població de Muong Ngoi. I mentre esperem caminem pels seus carrers on aprenem la primera paraula en Laosià que és "Sabadi" (Hola). El poble és tranquil com la seva gent, juguem una estona amb dos nens desdentegats i entremeliats. Uns altres nens més grans, juguen amb gomes de lligar pollastres. Tenen una punteria digne d'adimirar i els posem un repte: un pal de xupa xup plantat al terra a 10m de distància i l'encerten al segon intent. Finalment com si fossim Guillem Tell ens posem el pal al cap i els nens entre somriures ens fan volar el bastonet del cap en un obrir i tancar d'ulls. Uns metres més endavant una dona ens vol ventre pinyes, però el que ens crida més l'atenció és el seu home que s'està cruspint un escarbat gegant de color negre, mentre escup les potes (no li deurien agradar). Finalment sopem a la terrassa del Guest House mentre juguem amb el petit gos juganer.

Muang Khua i el riu Ou

Nens Trapelles

S'enfilen a tot arreu.

Aquest escarbat es cruspia l'home

Botigueta del poble. Sembla "Cal Paret"

5 comentaris:

  1. E!!!!!i en mengareu de escarbats,estant molt

    rabasuts, vigileu am les entenes que no su esclavin

    al coll je je

    ResponElimina
  2. ualaaaaaaaaaa quins escarabats!!!
    manjar això deu ser com menjar-se un gambot jeje

    estu ven flipats!! posar-vos un pal de xupa-xup al cap perquè us hi faigin diana!!!

    que voleu tornar tarats?

    flipats o tarats desde Mas Pous sempre us estimarem

    ResponElimina
  3. Un cruixent d'escarbat amb una vinagreta està boniiiissim... mentre aneu a caminar en podeu anar caçant i congelant per quan tornem!! mmmmm

    ResponElimina
  4. Jajajajaja... Pani, fot-li queixalada que deu estar boníssim. Volta i volta a la paella o tipus tàrtar i se'l mengen cru???

    Quan torneu, us preparo un remenat de mosques, i de segon mato el gos del veí (crida molt a la nit) i us en faig uns filets que us en llepareu els dits!!!

    ResponElimina
  5. Uf això es cruspia l'home, no ho canvio pels espaguetis de la meva mare que m'he menjat avui!!!
    Petonets manlleuencs

    ResponElimina