16 de jul. 2011

THAKHEK

Sortim de la capital de Vientiane en direcció al sud de Laos. A mig camí decidim fer una parada, a la població de Thakhek. Un tuk-tuk ens acosta al Travel Lodge guest house, recomenat per la guia. El què no sabíem és que el "centre" es trobava a 2km d'aquest allotjament. Així que per una de les seves avingudes principals arribem fins al riu Mekong. Alguns bars ens ofereixen els seus millors plats per dinar, en un d'ells veiem els primers grills d'ulls grans i cossos carnosos fregits a la paella, tot i això, preferim un deliciós arròs amb verdures, mentre observem a l'altre banda del riu un nou país, Tailandia! 
Una ciutat amb poca vida, carrers en obres, edificis buits i probablement la pluja de tot el dia fa que decidim dormir-hi una sola nit. 
L'any demà sortim de l'estació a les 8:30 direcció a Pakxe. A l'estació esmorzem un deliciós pinxo de pollastre amb una baguette. Les 6 hores transcorren amb tranquilitat, algun "pipi time" (temps per baixar de l'autobús, endinsar-se dins el bosc en plena carretera i poder fer un pipi), i en una ocasió un grup de dones ens invadeixen l'autobús amb pinxos de pollastre, de porc, i fins i tot d'ou dur.
Finalment arribem a Pakxe, on un sidecar ens acosta al Savaidir guest house, amb la sort de trobar la última habitació disponible. Un bon restaurant Indi ens serveix un dels seus millors plats mentre deixem anar la memòria en el passat recordant aquells 50 dies per la India.  

Esperant l'autobús

Tailandia, des de l'altre banda del riu Mekong, a Thakhek

Un deliciós gelat de maduixa i llimona a peus del riu Mekong

Gran varietat de fruita a les estacions d'autobús

Qui vol un pinxo d'ous durs?

Un de pollastre o un d'ous ?

Una de les avingudes de Pakxe

6 comentaris:

  1. Pani, aprofita els menjars que et veig força xupadot!!! El gelat fa bona pinta, i les fruites també. Els grills s'han de provar va!!! Jajajaja...

    Apa, jo vaig a veure teatre i després a sopar al Torres petit on diria que a la carta no hi trobaré grills... llàstima!!!

    Un petonàs carinyuuuuuuuuuuuuuuuuus...

    ResponElimina
  2. aquest comentari el fa el pare Lluís!!!

    amb un pinxo d'ou du,un de pollastre i de postre la copa de gelat ja podeu fer un bon trenquin.

    que amb el pinxo i posen el pollastre sense???

    apa xorrons que esteu ofenosos com un parell de tudons petons...jejeje

    ResponElimina
  3. Aquests pinxos fan bona pinta...je,je Potser que prenem vistes per oferir-los a la clientela de Vic! Podrien tenir èxit i tot!!! je,je

    Ivan i Gemma

    ResponElimina
  4. Aquets pinxos de pollastre fan bona pinta

    encare que semblen molt resecs, els ous fan

    gracia semblen chupa chups.

    Am aquets menus no posareu gaires quilos

    PETONS ABRASSADES. MERI

    ResponElimina
  5. Hola parella esteu molt guapos, tot el que ens ensenyeu és mol guai, les fotos són fantastiques.
    Des del campo records de part del avis, la tieta i de tots nosaltres. Una abraçada.

    ResponElimina
  6. Anaven ben carregades d'ous aquestes noies!!!M'agradaria saber com es menja un pinxo d'ous, suposo que li deus treure la closca, no??? perquè sinó entre els ous i els grills potser em quedaria amb els últims. Per cert els vareu tastar?
    Petonets manlleuencs

    ResponElimina