18 de set. 2011

SEMPORNA


Deixem Sepilok per dirigir-nos a Semporna. Ciutat costera, porta d’entrada a les Illes de Mabul i Sipadan (entre d’altres), famoses dins el món del buceig per la riquesa de fauna marina que conté les seves aigües.

La ciutat no te res d’especial, però des d’ella es pot fer el “river cruise tour” i anar a veure des d’una barca els animals de la selva a la seva sortida quan es fa fosc.  Descartem el tour ja que preferim invertir els diners en el buceig a Sipadan.

El buceig a Sipadan està restringit i per poder-hi accedir es necessita un permís. Cosa que fa necessària una prèvia reserva amb força temps d’antel·lació. Una vegada més la sort ens acompanya i al segon centre de buceig que consultem, Uncle Chang (tiet Chang), ens diuen que els queden dos permisos degut a una anul.lació d’última hora. El tiet Chang és un personatge amb un ego que no se l’acaba. La seva foto apareix a tot arreu: banderes, posters, escrits, samarretes, neoprens, etc. Acompanyada per la frase: “The uncle chang’s dream come true” (el somni del tiet chang fet realitat). I mira que el dia abans ens n’haviem enfotut al veure’l a passar amb la seva melena al vent i el seu descapotable de color blau metalitzat mirant-nos amb xuleria.

Destaquem l’allotjament de Semporna, el Dragon Inn, que ha estat el millor de tots els llocs on hem dormit durant aquests 6 mesos de viatge. Un Hotel integrament de fusta construït sobre el mar.

Dragon Inn

Dragon Inn de nit

Habitació F4

Semporna

5 comentaris:

  1. EL TIET CHANG TOT UN PERSONATGE NO!!!!! L'HABITACIÓ ES MOLT GRAN EN COMPARACIÓ AM LES ALTRES AQUI ESTEREU MES CÒMODES,,,,AIXÒ DEL BUCEIX

    I ESTEU MOLT AFICIONATS ABIAT US SORTIRAN

    ESCAMES JE JE JE.....MOLTS PETONS

    ResponElimina
  2. el tiet Chang deu ser el tio mes ric de l'illa no??
    si es tan xulo i va amb descapotable i tot!!!

    dormi em una habitació sobre el mar a de ser molt romántic jejeje!!!!

    des-de Mas Pous us estimem i us trobem a falta
    però a l'a-vagada us enviem forces per continuar i que pogueu assolir el vostre somni

    ResponElimina
  3. Aquesta habitacó és tot un luxe eh!!! Això si, mencanta que dormiu amb les semarretes del barça... encara que estigueu tant lluny, no podeu oblidar tots els petits detalls que uneixen el poble català!!!

    Fantàstica foto del dragon Inn de nit!!! Com ens agradaria poder estar al vostre costat contemplant totes aquestes maravelles...

    Molts petons i una forta abraçada,

    Gemma

    ResponElimina
  4. Carai amb el tiet Chang, ha fotut fortuna el paio no? Jajajaja... Veig que el tema buceig us ha ben atrapat!!! Apa, petonets i agafeu força aire...

    ResponElimina
  5. Quin luxe d'hotel!!!! No m'extranya que digue que és un dels millors en el que heu estat, les imatges salten a la vista. L'oncle Xang ha fet realitat el seu somni, però també ha fet realitat el vostre, perquè l'experiència a Sipadan és increïble.
    Petonets manlleuencs

    ResponElimina