24 d’oct. 2011

COM


De nou a la carretera, a descobrir el petit poble pesquer de Com. Una vegada més el transport és poc usual, i menys a l’hora que un vol, així que assentats a peu de carretera, escrivim a un paper el nom de “COM” i esperem que algú ens hi porti. Una anguna (camioneta-furgo) resulta que fa el trajecte de Lospalos a Com, així que enfilats a dalt fem camí direcció a Com.

Un sol carrer mig asfaltat, a banda i banda cases, i entremig d’elles algun guest house que ofereix petites habitacions a preu de 15$ la nit. Ens allotgem al Kati Guest House. Passem el cap de setmana a Com, descobrim una petita cala a pocs metres del poble on gaudim de la seva tranquilitat i de la seva aigua salada, i degustem al Sina Guest House uns deliciosos plats de peix fresc acompanyat d’arròs, truita, vegetals i amanida  a un irrissori preu de 2 euros cada un.

On anem?

Ja hi som!

Perill?? cocodrils a la costa

Casa tradicional de Timor

El nàufrag

Però que morenos que estem eh???

Petita cala de Com

6 comentaris:

  1. Quina bidorra putes!!! Jajajaja... ai, se m'ha escapat!!! Jejeje... Què voleu que digui quan veig tanta morenor i cares de felicitat??? Punyeteruuuuuuuuus... La casa sobre els 4 pilars molt xula!!! Ojo amb els cocodrilos!!! Mua.

    ResponElimina
  2. renoi!!! per entra en aquestes sa de ser molt àgil,"la aiai tere segur que no i puja"
    aventi cocodrils us i veu banya?? que atravits!!!
    aquesta cala es veu molt neta i molt maca...

    petons muaaaaaaaaa us estimo!!!!

    ResponElimina
  3. AQUESTA CASA SEMBLA QUE S'AGUANTI DE MIRACLE,

    CÈSAR VIGILES SI VENEN ELS COCODRILS!!!

    QUINA SORRA TAN BLANCA,POTS POSAR LA TOVALLOLA
    A QUELCOM, NO US FA NOSA NINGÚ....

    PETONASOS

    ResponElimina
  4. aixo si k son estructures!!!! jejejeje

    ResponElimina
  5. Aprofiteu nois aquests preus "ganga" que d'aquí quatre dies això es multiplicarà per 10 i les instantànies surtiran burroses...ja,je

    Petons

    Gemma

    ResponElimina
  6. Quina caleta, i quin arbre!!!No vareu aprofitar per fer-hi una caseta? COM us agrada gaudir d'un bonic paisatge a la platja!!!
    PdM

    ResponElimina