4 d’oct. 2011

LOVINA - BALI


L’arribada a Bali no pot ser més decepcionat. Deprés de deixar el ferry ens dirigim a la terminal d’autobusos on el l’autobús regular que en ha de portar a Lovina ja fa hores que ha sortit. L’única opció és agafar un Bemo (minibus) que ens hi portí. Abans però decidim dinar i deixem que marxi un dels bemos que quasi està ple. Dinem acompanyats per la Paula i en Leo, dos Brasilers molt agradables que porten 18 mesos viatjant pel món i que no tenen data de tornada. Amb ells passarem els dies a Lovina, millor dit soparem, cada nit en un “xiringuito” a tocar el mar, un fantàstic peix fresc a la brasa mentre compartim vivències dels respectius viatges.
Tornant a la terminal, un cop acabats de dinar, anem a pujar a la bemo de destí Lovina. Abans d’arribar ja ens aborden tres homes amb cara de mafiosos que ens diuen que la bemo no surtirà fins que s’ompli de passatgers, o que podem llogar la bemo per 400.000rp. I que, en tot cas, si s’omple el preu són 30.000 rp per persona, quan al taulell de l’estació marca 19.000. Discutim amb el conductor el preu, ell diu que el taulell és vell i que ara val això. No acceptem i baixem de la bemo en busca d’un altre alternativa. Les hores passen i no trobem altra forma de sortir de l’estació. Provem de fer dit però ningú para i el que para no va a Lovina.
Quasi és de nit i finalment hem de sucumbir al xantatge. En l’últim moment arriba una altra parella francesa que entre els 6 paguem els 400.000 rp del collons de bemo. Arribem ja de nit a Lovina.
Els dies a Lovina són agradables, aprofitem per rentar tota la roba que teniem bruta de pols dels volcans i fer agradables passejades per les platges de sorra negra totalment buides. També lloguem una moto per visitar els llacs Danau Bratan, Danau Buyan i Danau Temblingan. Aquest cop la sort no ens somriu i al cim amenaça pluja i fa un fred que pela, així que els visitem una mica més ràpid del que ens agradaria.

jugant amb el sol

ja et tinc

barca de pesca

bonic lloc on allotjar-se

Temple al llac Bratan

bebent aigua

Batre l'arròs

3 comentaris:

  1. MIRA AQUET MICU BEBENT AIGUA, ES MOLT FINOLIS ,
    AGUANTAN LA AMPOLLA AM UN DITET,JE,JE...
    LES FOTOS DEL SOL MOLT BEN TROBADES.
    PLANTAR,COLLIR,I ARA BATRE,TOT UN EXPRET....


    PETONASOS

    ResponElimina
  2. Bon dia parella!!! Veig que us heu creuat amb una colla de xungos que volen fer-se el jornal amb vosaltres no? Vaja... També veig que en Pani treballa i que després fa el glop. ai no, que no és en Pani!!! Les canes em confonen!!! Jejeje... Petonets i segueixo caminant amb vosaltres.

    ResponElimina
  3. Em sona molt aquest allotjament!!!!ostres llegint el vostre comentari m'ha vingut al cap la nostra història arribant a Bali. Exactament el mateix, ens va sortir gent de tot arreu i els preus també eren el doble. Estàvem cansats de tot el dia als volcans i només volíem arribar a Ubud. Bé si més no a Lovina s'hi estava bé. De tot se n'aprèn i vosaltres ja porteu una bona carrera.
    Pm

    ResponElimina