4 d’oct. 2011

UBUD


Ens dirigim a l’interior de l’illa de Bali, al pintoresc Ubud. Una població on l’art i els temples són la seva màxima atracció. On en quasi tots els baixos de les cases hi ha una botiga o galeria d’art, tos ells molt ben decorats. Alhora ens sorpren  l’arquitectura balinesa de la majoria de home stays, amb uns preciosos patís interiors amb jardins, petits temples hindús familiars, i petites casetes de planta baixa amb parets d’obra vista i grans portals de fusta treballada.
Descobrim, tot visitant el museu Blanco, el pintor Antonio Blanco o el Dalí Balinès, un català de Barcelona que en aquells temps, els pares van emigrar a Philipines i  va acabar residint a Ubud. Les seves pintures principalment de dones nues i algunes excentricitats, tenen semblances amb Dalí.
Altre cop lloguem una moto, ens sembla el millor mitjà de transport per descobrir els entorns d’Ubud. Visitem  Besakih, un conjunt de temples que fan d’ell el més gran temple Hindú d’Indonèsia. El visitem acompanyats per un guia a la força, ja que si no pagavem 30.000 rp a part de l’entrada no podiem accedir al principal temple.
A la tornada a Ubud ens decidim a probar un massatge balinès que per poc més de 5€ cada un, les mans de les dues noies de l’Orchid massage ens deixen com nous.

Baja dos "pajarus"

Museu Blanco

Besakih

Temple Besakih

Danau Batur

Danau Batur


3 comentaris:

  1. AQUETA CIUTAT ES MOLT MACA I MOLT NETA ,AM ELS
    DOS PAJARUS INCLOSOS....¿QUI US TIRA LAS FOTOS
    QUAN SOU TOTS DOS?L'ANA ES BEU MOLT PETITA EN
    AQUESTA PLAÇA TAN GRAN!!!!!!!!!!

    PETONASOS......

    ResponElimina
  2. Mmmmmmmmmmm... em quedo amb el massatge!!! Jajajaja... Pani, jo de tu no li acostaria tant el nas a aquest pajaru... té un bec molt gros i fa cara de fer mal si et pessiga!!! De motos ja en deveu haver provat forces no?

    ResponElimina
  3. Ohhhhh quina enveja de massatge!!! Una bona manera de recuperar forces!!! Què tal el jardi de micos, hi vareu anar?
    Pm

    ResponElimina