28 de nov. 2011

BRISBANE


Coneguda com la tercera ciutat mes gran d.Australia, Brisbane amb una poblacio aproximada de 1.800.000 habitants, conserva una actitut relaxada i pacifica d.una petita comunitat. El centre de la ciutat es troba rodejat per el riu Brisbane, al igual que el barri artistic. Amb les bambes als peus, iniciem el recorregut amb un bon cafe, a un dels increibles i moderns bars de la ciutat. Mes tard visitem l.Ajuntament, la catedral de St. Stephen, el museu de Queensland i la galleria d.Art Modern. Ja de fosc ens aparquem amb la carabana a les portes d.on dema mati ens despedirem d.ella. Despres de 19 dies i un total de 7.200kilometres, podem dir que Australia es mooooolt gran!

Pero l.aventura amb les carabanes no s.acaba aqui. Decidim visitar Melbourne i arribar.nos fins a la costa sud-est per poder crusar la increible Oceans Road. Gracies el sistema de recolocacio de cotxes, on les empreses per un fantastic preu de 1 o 5 dolars al dia i amb una part de la gasoline pagada, et deixen que traslladis un cotxe d.una ciutat a l.altre en funcio de les seves necessitates. La unica cosa important es entregar.la en perfectes condicions, ja que sino la targeta de credit pot ser buidada en menys de 5 minuts.
Aixi doncs, just el temps de deixar una furgoneta ja tenim l.altre a les mans, la diferencia es que aquesta es un pelet mes gran, simplement us deixem que gaudiu del video informatiu.


Arquitectura i Disseny a Brisbane

St. Mary MakKillop

Naturalesa, arquitectura i disseny, tot en un

Turistessssss

Brisbane

Skyline de Brisbane

5 comentaris:

  1. Jajajaja... Bon dia reportera i caganer!!! Jajaja... Carai, quina furgo més xula no? Factureu-la cap a Vic que amb això podrieu viure-hi i tot!!! Que bé poder-se llevar al costat del mar... Mmmmmmm... em sembla que en sento l'olor a sal i tot!!! Petonets turistes.

    ResponElimina
  2. INPRESIONAT EL VIDEO DINS EL MINI VÀTER UNA MICA
    JUST NO¡¡¡L'ESGLÉSIA A QUEDAT TAPADA AM TANS
    GRATACELS....

    TOTES LES CIUTATS QUE ENS EU ENSEÑAT ESTAN MOLT
    NETAS NO¡¡¡

    PETONASOS

    ResponElimina
  3. la furgo guapissima i els qu l'habiten més,llàstima que la heu gaudida poquets dies!!!!
    pel meu gust la ciutat hi fant masses gratacels,això si aquesta especia de passadis o carratera amb aquests arcs i amb tanta flor és una passada..
    molts petons muaaaaaaa!!!!!!!!!

    ResponElimina
  4. Què es sent viatjant per Austràlia amb una mega furgo i escoltant Manel de fons??? Quins sentiments no???

    Quin riure el vídeo... però jo no he vist la caca! Anna, quan has tancat la tapa del WC estava molt net... je,je

    Petons parella

    ResponElimina
  5. Artistes!!!!Cèsar crec que et nomenaran al millor actor secundari a la propera edició dels oscars. Estelar la teva actuació, fent caca i mirant el mapa, molt divertida, sobretot la teva expressió. Bé conyes a part, quina furgoneta podria ficar a tota la família Pous i Panicot en ella, sembla un autocar per a 15 persones. Però amb el que m'he quedat ha estat amb les vistes acabats de llevar, uffff quin luxe australià!!!! Jo també vull!!!

    ResponElimina