28 de nov. 2011

GREAT OCEAN ROAD


Recorrem la increible Sea Snake (serp de mar), una carretera que serpenteja la costa sud est del continent Australia, deixant a un costat de la carretera vertiginosos penya-segats I a l.altre maravelles arquitectoniques, luxoses cases integrades en la naturalesa.
Tot fins arribar a un dels llocs mes turistics de la regio de Victoria, els 12 Apostols. Formacions rocoses que degut a l.erosio provocada per les fortes correns de l.ocea han quedat solitaries enmig de d.aquest despres de despendres del penya segat que estaven unides. Actualment sols en queden 6, vistes des de miradors. Tot i aixo tambe hi ha la possibilitat de baixar fins a primera linia de mar, a traves de les Gibson Steps, sempre hi quan tinguis en compte no quedar atrapat al pujar el nivell del mar.
Acabem el dia amb una bonica posta de sol, i ens despartem amb el soroll del mar, just a pocs metres de la carabana, mentres en Cesar juga amb la camara de fotos, el mar i el sol aconseguint unes genials instantanes.

The Arch

Vent de tramuntana a ple sud d'Australia

12 Apostols i el pastor

Buscant la millor foto

Penyasegats de la costa Sud, regio de Victoria

Observant la camara

Aireys Inlet

Apollo Bay

Un dels 12 apostols

Explosio d'aigua

Increible sortida de sol a la costa de Aireys Inlet

Un bon inici de dia



9 comentaris:

  1. UN TERRENY MOLT FERÉSTEC A'LORA MOLT MACO,ESTEU JUGANES EEEEEE.......

    LES ONADAS PICAN AM MOLTA FORÇA A LES ROCAS PER AIXÓ DEUEN DE DESAPERAGUT LA MITAT DELS APOSTOLS....
    MOLTES ABRASADES

    ResponElimina
  2. Ooooooooooooooooooooohhh... Quines imatges més xules, i que impressionants són les roques "menjades" literalment per l'aigua!!! Mmmmmmm... veure caure o neixer els sol des de la platja ha de ser màgic!!! Un petonet.

    ResponElimina
  3. uauuuuuuuuuu aquests paratges si que són d'insomni!!!!!!!!
    m'agrada veure les ganes que teniu de jugar i us envejo la vostre lleugeresa..."enveja sana"

    des-de Mas Pous us anyorem i estimem molt

    ResponElimina
  4. OOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHHHH! Quina passada! Les fotos són increïbles i els comentaris de les fotos, divertidíssims! jajajajajajaja Per cert, una pregunta curiosa, quantes fotos porteu fetes???? Un petonàs parella i a continuar gaudint!

    Salarich

    ResponElimina
  5. Tela marinera les fotos!!! Potser que us poseu en contacte amb Yann Arthus-Bertrand i feu una col·laboració en alguns dels seus magnífics llibres de fotografies del món! Segur que estareu a l'altura!

    Per cert Anna, quan dius això de jugar amb la càmera... significa que tu has pogut contemplar tots els detalls del paisatge no??? Amb la calma com li dèies a l'Ivan! je,je

    Una forta abraçada!

    Ivan i Gemma

    ResponElimina
  6. Quines foto!!!!!! cada cop que entro per seguir el vostre viatge em relaxa i gaudeixo tant amb les fotos com els comentaris. Records des de Manlleu

    ResponElimina
  7. Gracies gracies i mil gracies!!! De fotos no en tenim ni idea de les que tenim pero us podem assegurar que si algu estar interessat en veure.les toootes necessitarar demanarse unes setmanes de vacances!!!! Jejeje
    I cert amb la calma i sense preses que els fotografs necessiten el seu temps!!! Jijij

    ResponElimina
  8. Per favor, quines imatges tan espectaculars. Decidit he de fer una escapada a Austràlia!!!Heu vist un munt de paisatges diferents i impressionants i amb auto-caravana heu tingut un contacte directe amb el terreny. Increïble!!!Estic al·lucinant amb aquest continent.
    PdM

    ResponElimina