25 de nov. 2011

KOALAS


Amb el peu a l.accelerador i sense encantar.nos massa passem per la poblacio de Lismore, ple d.edificis d.art décor I d.interes historic. La nostra visita, pero, es centre en la busca i recerca dels estimats Koalas.
Resulta facil veure senyals per la carretera que anuncien la seva presencia, pero resulta mes dificil poder.los veure en el seu habitat natural. Per sort, a Lismore descobrim un parc, on just despres d.aparcar la autocarabana, i mirar enlaire, una vola peluda amb quatre potes agafada al vell cim d.un inmens arbre d.eucaliptus, ens deixa amb la boca oberta.
Amb un pelatge suau, de color marro – gris platejat, el koala es subjecte amb les quatre potes als troncs I branques de l.eucaliptus. Aquest animal te el record per dormir una mitjana de 20hores al dia, aixi doncs ens resulta facil poder gaudir d.una bona estona tot observant.los. 

Un osset de peluix o un animal?

Pero si esta despert?

oooOOO ja torna a dormir

La familia al complert!! increible!

5 comentaris:

  1. MIRA QUE ESTAN REPOSATS DORMIN TANTES HORES AL DIA,

    QUAN DORMEN NO CAUEN? SON PRECIÓS-SOS SEMBLEN DE

    PELUIX....

    MOLTES ABRASADES

    ResponElimina
  2. Aquesta part del vostre viatge em recorda el que va fer la Neus ja fa dos anys, són maquíssims els koalas i no cauen. Records des de Manlleu.

    ResponElimina
  3. quina passada!!! aquests animalons si es degesin tocar suposo que deuen tenir un tacte molt agradable..

    molts mimitos muaaa....M.P.

    ResponElimina
  4. No feu com aquella noia que coneixem que es va posar una tortuga a la butxaca... aquests són més tous però ocupen més...je,je Són una preciositat!!! En algun moment de la setmana, aquests animalons em fan una mica d'enveja... això de dormir 20 hores ha de ser espectacular de tant en tant!

    Petons,

    Ivan i Gemma

    ResponElimina
  5. Jajajaja... Jo volia veure una foto amb un de vosaltres penajt d'un arbre fent la becaina com ells!!! Mmmmmmmmm... t'has d'aixecar un xic "atontat" després de 20 hores dormint no? Però quin gustàs deu ser!!!

    ResponElimina