9 de nov. 2011

MATARANKA I DEVILS MARBEL


De camí al sud, ens parem a Mataranka, població de poc més de 300 habitants, coneguda com a “capital de los Nunca Nunca”. Aquí descobrim una piscina natural d’aigua termal a uns 34ºC. Un petit paradís enmig del desert que ens enamora. Ens hi quedem?

Però les ganes de veure i seguir endavant fa que de nou fem rodar el contaquilòmetres, passem per la població de Tennant Creek, i després de poc més de 105km al sud, ens topem amb les enormes roques de granit que s’apiloten mantenint l’equilibri, les conegudes Devil’s Marbles (caniques del Diable).  Segons els científics aquestes roques són restes de lava que amb el pas dels segles han adoptat formes rodones degut a l’erosió provocada per l’aigua i el vent.


morenaaaaazzaaa!!!

uuuuaaaaaaaaaa...!!!!

Una bona estona

Un paradís en el camí

El cel ha de ser sembalnt a això

Les caníques del diable

El vermell característic de l'interior d'Austràlia

Jugant fent fotos

8 comentaris:

  1. uuuaaaaauuuuuuu!!aquest sal den Cèsar no m'el crec segur que esta trucat.!!! si no esta trucat felicitats noi. "això si que es un sal"

    que guapo aquest paradís en mix del desert i com llueixes el tipet Anna jajaja...

    des-de Mas Pous us enviem molts,molts,molts i molts petons....

    ResponElimina
  2. Re de trucat es un salt autentic autèntic tant com el tipet de l.anna, aixo es el resultat despres de quasi 8mesos d.aventures!!
    Petonets matiners!!

    ResponElimina
  3. Nois!!!!! Que demà ja marxem... quants de nervis i quana emoció!!!!!!!!! Esperem disfrutar d'aquesta aventura tant com ho esteu fent vosaltres!
    Una abraçada molt forta!

    Txell i Xavi

    ResponElimina
  4. AIXÒ DE ESTAR TAN AGILS I TAN BON TIPET SON ELS PLATS DE ARRÒS QUE MENGABAU CADA DIA EEEE¡¡¡¡¡¡

    AQUESTES ROCAS DE LLUNY SEMBLEN UN PILOT DE BOLETS

    MOLTS MOLTS PETONS

    ResponElimina
  5. Mmmm... aquesta guia l'heu comprat a Austràlia? Quina sort que tinguin guies en català aquests australians! Je,je Esteu molt guapos, la veritat és que feu molt bona cara tots dos, això de la furgo us ha anat genial, oi?

    Per cert, aquestes roques em fan pensar amb una escultura d'una dona despullada... són formes molt irregulars adients per deixar anar la imaginació!!!

    Una abraçada!

    ResponElimina
  6. Eiiii!!! Gemma!!! K la guia es amb castella!!aquesta memoria!
    A la tornada tots quatre amb furgo i a voltar mon!!
    Jejej....mil gracies per aquests super comentaris!! Ens encantaria repatir l.experiencia d tailàndia..aixi k ja podeu reservar uns quans dinerons i no gastarlos tots per la hipoteca k aki ni ha dos k us esperen..
    Sud amèrica? Àfrica?

    Petonassos a cabassos

    ResponElimina
  7. Fuit, fuiuuuuuuuuuu... quina model australianacatalana més sexy!!! Pani, ojo amb els cangurs no te la pispin. Jajajaja... 34º? Carai, aquí si que fareu una bona dutxa calentoneta!!!

    ResponElimina
  8. Nita però que guapa que estàs, sembles d'un anunci de xampú de cap, jejejejeje. Realment vareu trobar un petit paradís enmig de tanta calor. Cèsar, no deuries provar de jugar amb la canica de baix de tot, no?
    PdM

    ResponElimina