29 de des. 2011

BAY OF ISLANDS


Gaudim d’un dia de Sant Esteve a la població de Paihia, a la Bay of Islands. De bon matí i amb un cel una mica enuvolat ens aventurem amb un kayak a les aigües del riu Waitangi. Amb el vent a favor, ramem i ramem, passant per mig de zones de manglars, fins a trobar-nos just al davant de les cascades Haruru, en forma de ferradura. Més tard, fem una parada just a la platja del davant, on allí en bevem les cerveses que ahir la nit ens va regalar en Jai, un noi de les illes Fitji, que porta 5 anys vivint a Nova Zelanda.

Després de 4 hores de kayak tornem a la costa, un bon dinar i a seguir fent carretera, aquesta vegada direcció al sud. Fem parada per dormir a la platja de Matapouri, on un fort vent ens fa quedar dins la caravana, i on les agulletes començen a apareixer als braços de l’Anna, després de remar 4 hores per aigües una mica mogudes, avui si que no podria ballar sardanes!

Paihia amb la mar tranquil·la apunt d'anar a dormir

Per Sant Esteve, Kayaking!!!!

Als peus de les Haruru Falls

Feliç Sant Esteve, Catalans i Catalanes!

Un stop per fer un pipi

5 comentaris:

  1. MARE DE DÈU A VORA LES CASCADES EL KAYAC NO ES

    BELLUGAVA MOLT? ES NORMAL AM TANTA CASCADE QUE US

    AGAFIN GANES DE FER PIPI......

    PETONASOS

    ResponElimina
  2. Esteu ven ruuuujats!!!es que ho heu de provar tot??
    amb aquest kayac i amb aquestes aigües tan mogudes,no m'estranya que us agafint agulletes...jajajaaj!!!

    molts petons muaaaaa...M.P.

    ResponElimina
  3. Jejej ruxats o no podem dir k lexperiencia va ser molt bona sobretot per uns instans quan lanna feia un video i el kayak es va acostar mes del compte sota laigua pero de nou langelet va ajudarnos a remar en contra direccio!! Jajaj

    ResponElimina
  4. Jajajaja... hi ha la gravació amb els xiscles de l'Anna? Cèsaaaaaaaaaaaaar... és com si la sentís!!! Jajajaja... 4 fregues del Pani i les agulletes desaparèixen...

    ResponElimina
  5. Uff, com veu llepar amb la cascada a tocar. Anna el millor contra les agulletes es fer un bon relax en una d'aquestes platges paradisíaques i que el teu amor et tracti com una reina!!!
    PdEEUU

    ResponElimina