4 de gen. 2012

ARRIBADA A MÈXIC


Amb una hora de retard, finalment arribem a l’aeroport de la ciutat de Mèxic, coneguda també com a Districte Federal de Mèxic. Un tàxi pre-pagat, per major seguretat, ens acosta al centre de la ciutat, concretament a l’hostal Texas on ens allotgem. Arribem de bon matí, el cansament produït per tantes hores de vol i d’espera, l’altitud de la ciutat a uns 2250m i el canvi d’horari i de clima fa que quedem adormits fins a l’hora de dinar.

Som dia 30 al migdia, quan ens llavem, ja que degut a la diferència horaria resulta que hem viscut dos cops el dia 29 de desembre del 2011, tot un privilegi. Sortim a pendre un primer contacte de la ciutat, i a introduir-nos a la nova gastronomia, uns tacos de pastor (perquè ens entenguem un kebab en petit) amb carn de porc, ceva i formatge. Ens passajem per el centre, la plaça del zócalo, la torre Latinoamericana amb 44 plantes d'alçada, i un dels museus més importants de la ciutat, el Museu Arqueològic. 

El dia s’acaba molt d’hora, ja que el sol es pon a les 6 de la tarda, així que reservan forçes per el dia de demà, retornem amb el metro fins a l’estació del monument de república, just a 2 minuts de l’hostal.

Museu d'Arqueologia, molt interessant!!

GRAN troballa arqueològica!!!!!!

Museu d'Art Nacional a DF Mèxic

Vistes des de la Torre Latinoamericana, amb el zócalo de fons

El Zócalo, centre de la ciutat

Cases i més cases, quadrícula quasi perfecte de la ciutat

I de nit, tot canvia

Inclòs, el monument de la Revolució

7 comentaris:

  1. Hola nois!!! He arribat al vostre blog i m'ha semblat super interessant! Tant de bo algun dia pugues fer un viatge així! Molta sort!! Salut!

    ResponElimina
  2. Jajajaja... bones mexicans!!! Anna, m'has d'explicar quina troballa és aquesta!!! És una "titanosaurusrex"? Jajajaja... Quants dies hi esteu a Mèxic? Aquí també hi tinc algun contactillo si voleu tenir referències o que us aconsellin. Petonicos!!!

    ResponElimina
  3. I LES RANCHERAS QUÉ¡¡¡¡US BOLEM BEURE AMB BARRET

    I GUITARRA¡¡¡¡QUANS ABITANS TE L'A CIUTAT? ES

    BEU INMENSA¡¡¡¡COM LA TROBALLA QUE BA FER L'ANA

    JEJEJE...

    PETONASOS

    ResponElimina
  4. Uuufffff,gooooliiiinn!!! quina troballa!!!!!jiiijjii.
    la ciutat de nit maquissima,es pels llums de Nadal o sempre es aixi??

    Moltes abraçades i molts,molts i molts petons

    ResponElimina
  5. Llastima k tinc la maleta massa plena sino hem portava la troballa cap a casa!!! Doncs segurament un meset entre mariaxis i ranxeres, burritos y carne, dulces y papas... Haurem de vigilar amb la dieta mexicana sinó...
    Habitants... Ufff doncs creiem k uns 8 milions just a la city!!
    I les llums de nit son sempre aixi, potser alguna atraccio de "caballitos" de més!!

    Besitos mexicanos!!

    ResponElimina
  6. Pero que bueno que llegaron, andéle, andéle!!!! Jo me'n faig uns farts de menjar "comida mexicana" als americans els hi encanta i amb en Ray, obviament també. Mèxic és una de les megalopolis del món i recorre-la suposaria més d'una setmana, segur, segur, potser només el museu arqueològic us va portar una bona estona.
    M'ha agradat molt la troballa, jejejeje una bona peça nita!!.
    PdEEUU

    ResponElimina
  7. Bé, soc un tal Isma Lobato, us vaig seguint de tant en tant... Ara estàvem parlant la Trini i jo ( CAATEEB Vic) i comentàvem a veure per on estàveu!!! jejeje
    Felicitats per el que esteu fent, i quina enveja de tot el que esteu disfrutant, així que seguiu saborejant cada moment, nosaltres desde aquí, intentem també respirar les vostres sensacions!!!!
    Isma.

    ResponElimina