27 de gen. 2012

HIERVE EL AGUA

Desde Oaxaca ens desplaçem fins a Mitla amb un taxi compartit i d’allí una camioneta ens acosta fins a la població rural de San Isidro Roaguía. El llarg viatge fins aquí és per poder visitar la zona coneguda com a Hierve el Agua, un espai natural, considerat un lloc sagrat per les antigues cultures Zapotecanes.

Un sistema de cascades petrificades, entre 12 i 30m d’alçada, formades fa milers d’anys a causa de les aigües que ploraven de les muntanyes amb un alt contingut de minerals. Avui en dia les cascades són una de les imatges més fotografiades, però la piscina natural que es forma pocs metres al seu costat és l’especial atractiu turístic de la zona, on l’aigua surt desdel més profunt de la terra, a uns 25º de temperatura. 

De camí a Oaxaca coincidim a la furgoneta amb en Noe, un jove policia mexicà, i savieu que... a Mèxic el carnet de conduir es compra? Doncs si, no cal autoescola, ni examen pràctic, ni pràctiques de cotxe, ni revisió mèdica, simplement cal tenir 18 anys, alguns calerons a la butxaca i llestos! Mare meva...

A el país dels cactus néixen fins a dalt dels campanars

L'aigua brull de sota terra

cascada petrificada

Piscines de hierve el agua

Colors i aigües

A banyar-se!!!
Xop xop amb calçotets i tanga...
Amagant panxa... jeje

Piscina natural





8 comentaris:

  1. OSTI TU QUIN PAJARRACO A SOTA EL ARBRE''' ESTAS QUADRAT,EL CACTUS I LA CREU BONICA PARELLA''''
    LES CASCADES DE LLUNY SEMBLE QUE BAIXI L'AIGUA
    DE VERITAT....MOLT CURIÓS¡¡¡¡¡
    LES AIGÜES DEUEN PORTAR MOLT DE FERRO,PERQUÈ LES
    PEDRAS QUEDEN VERMELLAS........

    MOLTES ABRAÇADES

    ResponElimina
  2. Que guapu! S'assembla a les piscines de Pamukkale!! Ja veiem que com peixets a l'aigua! Visca la natura!!

    Abraçades!!!
    Txell i Xavi

    ResponElimina
  3. Jajajaja!!!! i que frescus i lliures deurio anà a la tornada a l'Hostal sensa roba interior!!!!! jjiiiijiji...
    que no i habia ningu mes en aquesta piscina?? sus veu molt sols.

    petons desde M.Pous us estimem i us anyorem....

    ResponElimina
  4. Benvolguts,
    Aquí fot un fret que pela, espereu que ja venin a les piscines.
    Bon viatge.
    Una abraçada.
    Cati i Jaume.

    ResponElimina
  5. Jajajaja... Exhibicionistes!!! A pèl haurieu d'anar per aquí dalt tan solets. Tant calentona, podieu haver obert un sobre de sopes "Gallina blanca" i fer ,la sopeta aquí mateix!!! Jajaja... Quina banyera més estupenda... i quines vistes!!! Nanit...

    ResponElimina
  6. OHHH!!! Que fantastic tot això no??? sembla impossible que encara existeixin llocs així! Busqueu-los busqueu-los... però aneu informant, perquè a les guies no sé si surten aquests llocs tant paradisíacs! je,je Arprofiteu el clima que quan torneu a la comarca la boira serà el pa de cada dia (durant l'hivern, esclar!)

    Una forta braçada

    ResponElimina
  7. Si us voleu quedar a Mèxic i fer un negoci crec que ja sé quin és el millor de tots: portar una grua!!!Mare de Déu quin país tan corrupte, en riu-te'n d'en Camps, Millet, etc...Bé potser ells se'n riuen de nosaltres, perquè allà ho fa tothom i aquí només uns quants, jejeje. Aquestes piscines em sonen molt a Pumakale a Turquia. Sort que portava uns calçotets macos, jejejeje, del tanga no hem vist les proves!!
    PdM

    ResponElimina
  8. Peròperfavorrrrrrrrrr quines vistes i quines piscines i quins SEXSYMBOLS!!! Disfrutant de la natura, i cada vegada més feliços! Un petó enormement GRAN!!! Us enyoro molt!!!

    Lola (yatusabes Rubia!)

    ResponElimina