19 de gen. 2012

PUERTO VALLARTA


Després de quasibé 10 hores d’autobús, i en busca del sol i la caloreta, arribem a la població costera de Puerto Vallarta, situada a l’estat de la Regió Costa Nord. Actualment és un dels llocs més visitats de Mèxic, ja sigui pel clima, pel bon menjar i els bons hotels. El nom d’aquest bell port està plasmat en una cançó titulada La Guirnalda, composta per Juan Gabriel i cantada per la Rocío Dúrcal, que segurament a més d’algú li sonarà.

Així doncs motxilles a l’esquena recorrem el carrer Morelos, en busca d’un hostal, bo, bonic i barat, fins arribar a l’Hotel Azteca, d’una sola estrella, però molt i molt recomenable.
Aprofitem els magnífics preus dels menjadors del mercat, on el menú costa poc més de 2 Euros i la quantitat de menjar és considerable, i més tard passajem per el preciós passeig a peu de mar, el Malecón, gaudint de l’ambient de vacances de milers i milers d’americans de mitjana edat que contemplent el va i bé dels turistes des de les terrasses dels millors restaurants de la ciutat.

Artesans de tot tipus, pintors, escultors, músics, ofereixen les seves creacions enmig de paradetes de menjars i begudes, i és que a Mèxic, qualsevol moment és bo per degustar unes papes amb xili, uns tacos al pastor, uns burritos, etc.

L'Anna, en Cèsar i en...

La ciutat de Puerto Vallarta desde la platja principal

El Malecón de Puerto Vallarta

I de nit les escultures prenen vida

3 comentaris:

  1. jejejeje!!!! si que em sona si !!!!com us en foteu jeje!!!.
    l'Escultura dels delfins guapissima.....
    es realment una escultura o son de veritat??
    la ciutat realment es veu molt turistica.

    abraçades i molts petons!!!!Mas Pous us estimem

    ResponElimina
  2. JA CANTEU RANCHERAS?QUAN US VEUREM AM EL BARRET MÈXICA?

    TANS DE BURRITOS I TACOS US POSAREU COM BACÓNS¡¡¡¡¡¡¡¡¡

    EL PERSONATGE DE DARRERA VOSTRE ES UN ANEC VESTIT DE HOME??????

    MOLS,MOLS,MOLS PETONASOS......

    ResponElimina
  3. Ostres desprès de viatjar per dos països tan cars tornar als preus de 2€ per dinar es com un respir per la vostra economia.
    Segur que aquests americans deuen ser del nord d'EEUU on carda un fred de collons, jejejeje. A més per ells el nivell de vida baix de Mèxic fa que puguin viure com a rics.
    Vosaltres com els llangardaixos a la que surt una mica el sol allà que hi aneu, ni que hageu de fer 10h de bus.
    PdM

    ResponElimina