20 de gen. 2012

ZIHUATANEJO


Ens calen 18 hores per arribar a la població de Zihuatanejo. De bus en bus i com cargols finalment, i ja negra nit, quasi a la 1 de la matinada del dia següent, arribem a Zihuatanejo a l’estat de Guerrero. Un taxi ens porta de l’estació d’autobusos a l’hostal Ulises. La porta és tancada així que toc-toc... i la veu d’una senyora ens respon, quien es? I nosaltres, destruïts i amb ganes d’un bon llit li demanem una simple habitació. La sopresa és quan la senyora Antonia ens obra la porta. Una velleta de poc més de metre i mig, d’uns 70 anys, amb la camisa de dormir i pels de boja ens acompanya a l’habitació del primer pis, tot dient, pasenle, pasenle.

La ciutat de zihuatanejo, coneguda també com a Ixtapa-Zihuatanejo, destaca per combinar la modernitat i luxe de Ixtapa, amb la tranquilitat i tradició de l’antic i petit port pesquer de Zihuatanejo. El seu centre s’omple d’ambient a mitja tarda, carrers plens de petits restaurants, bars, botigues d’artesenia, places plenes de gent, i la seva platja principal.

Una barca ens porta a la platja de gatas, just davant de la platja principal de Zihuatanejo, allí recollits sota una palmera deixem passar les hores tot banyant-nos en aigües clares i tranquil·les. També visitem la platja linda, a Ixtapa. 

Zihuatanejo desde la platja de gatas

Plajta de gatas i tota la seva infraestructura turística

Sota una palmera gaudint d'una bona lectura

Els pelicans mexicans

Vigilancia policial a les platges de Ixtapa-Zihuatanejo

4 comentaris:

  1. Recoi!!! aquest vigilans asta fan po amb tanta metralleta... no ser com deuria ser l'abitació que us va donar la senyora dels pels de boja,pero sus deuria posar de voles.......pero no totom te la sort de quant estar cansat poguersa recupera sota una palmera cabroncetes jejejejjee.
    petons us estimo..........

    ResponElimina
  2. QUINS RAMBOS'''SI COMENÇAN A DISPARA CORREMI TOTS,JEJEJE....

    EL PELICA QUE ESPERA, QUE LI CAIGUI UN PEIX DEL CEL????

    PETONASOS

    ResponElimina
  3. És un dels plaers de la vida, seure sota una palmera i deixar que les hores passin sense tenir cap mena de pressa i observar tot el que passa al voltant. Que bé que viviu parella. Molt bé me'n alegro molt per vosaltres.
    Suposo que la policia en tots aquests llocs turístics vigila molt, sobretot per tot el tema de tràfic de drogues i la seguretat als turistes. Com vosaltres sou tan bons jans no heu de patir per a res.
    Us deixo gaudint de la vostra platja, palmera i deixar passar les hores. Jo em conformo mirant el bloc ben tapadet amb una manta i la calefacció posada.
    PdM

    ResponElimina
  4. Quina cara de patiment que feu a la platja... No us donen cap almoina? Jajajaja... Malparidassos, que esteu al "sieluuuuuuuuuu". Una abraçadota!!!

    ResponElimina