25 d’abr. 2012

400 DIES DE VIATGE


I com tot en la vida, tot te un inici i un final i el nostre viatge no podia ser diferent. Així que el dia 20 d’abril varem posar rumb a la nostra estimada Catalunya. De Costa Rica a Panamà, de Panamà a Frankfurt i de Frankfurt a Barcelona. Allà ens esperaven els pares de l’Anna, l’Ivan i la Gemma amb unes pancartes de benvinguda i unes fantàstiques samarretes. Un retrobament, preciós, ple d’emocions, llagrimes i somriures que van durar tot el dia amb sorpresa rera sorpresa. Varem apareixer, amb la Mònica de còmplice a casa els pares d’en Cèsar, on un xisclet de la seva mare ens alertava que ens havia vist, tinguent uns moments de tremolor a les cames, on quasi cau de cul a terra.

El cap de setmana va continuar ple d’emocions, i cares de sorpresa, desencaixades i rialles, visites a la feina d’alguns amics, a casa seva just abans de sopar, trucades per telèfon, etc.
Voldríem que aquest comiat fos un fins aviat, ja sigui per què algun dia tornem a viatjar o per què algú de vosaltres s’anima a viatjar, sentint el món, i nosaltres us puguem seguir com heu fet vosaltres a través d’aquest blog que tant aprop vostre ens ha fet sentir.

Voldríem plantar la llavor de viatjar dins vostre, animar-vos a fer-ho perquè aquesta experiència ha estat probablement una de les experiències més inoblidables que tindrem a la nostra vida. I això ja no ens ho pot “retallar” o prendre ningú. Així doncs, família, amics i tots aquells que ens hagueu llegit us diem,

Fins aviat !!

Tot creuant la última frontera d'aquest viatge, entre Panamà i Costa Rica

Benvinguts a terres Catalanes!

Lluïnt les precioses samarretes!! Gràaaaacies!

La iaia més bonica, quina ilusió poder-li donar aquesta sorpresa!

els germans Panicot Llagostera, de nou junts!

Llàgrimes als ulls... 

Ara si, ja som a casa amb tota la família!

13 comentaris:

  1. Gràcies, gràcies, i mil gràcies a vosaltres!!!! Ha estat un plaer poder viatjar amb vosaltres per aquests 19 països, poder parlar des d'Austràlia, EEUU o Mèxic, riure, aprendre i compartir moments. I sobretot mil gràcies per la vostra visita, encara hi penso quan veig les vostres fotos.
    Ara gaudiu, reposeu i continueu sentint el món des de casa, perquè això mai us ho traurà ningú.
    Si torneu a viatjar no dubteu de nosaltres, us acompanyarem en tot moment, perquè les alegries compartides encara es gaudeixen el doble.
    Mil petons viatgers
    PDM

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pimpiiiiiiiiiii sols dir-te gràcies a tu, als teus comentaris i a seguir junts de prinicpi a final, com si agafats de la mà haguéssim recorregut dia a dia, aquest conjunt d'experiències, emocions, sensacions, situacions al 100%!
      I no en tenim cap dubte, que seguirem sentint el món, siguem on siguem!
      T'estimem moltíssim
      pd.: Ens va encantar poder-te sorprendre una vegada més, aquell moment el portarem a dins, com tots i cada un d'aquest viatge.

      Fins aviat!

      Elimina
  2. Moltes,moltísimes gràcies per tenir-nos informats sovint, d'on éreu, de com estavau i almenys un cop per setmana de veure'us les cares pel super Skype.
    Això ens ha ajudat a soportar la distància de tants dies i perquè no diru amb aquet blog també hem après diferents maneres de viure,cultures i hem vist paisatges maquissims per nosaltres desconeguts.

    desde Mas Pous us hem anyorat però tamé hem gaudit molt de la vostra aventura!!!!!!us estimem moltissim!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moooooooooltes de res!
      Sabem que les distàncies no son fàcils i menys durant tant temps, però ja sigui per els angelets del viatge, per la sort, perquè havia de ser així o per els ciris que heu encès a les diferents verges de la comarca... tot ha anat més que genial!
      I el millor de tot és que junts ho hem pogut disfrutar!

      Nosaltres també us estimem!

      Elimina
  3. Que guai tornar-vos a tenir aquí! Sabeu que us hem trobat a faltar molt i que em va agradar moltíssim la trucada d'ahir i la visita d'avui! Tenia moltes ganes de fer-te una bona abraçada!
    A la vida de tot se n'aprèn i durant aquests 400 dies de viatge heu après moltíssim. Ara a descansar una mica per assimilar totes aquestes vivències que heu anar adquirint.
    Gràcies per mantenir-nos informats pel bloc i pel facebook. Així l'estada no s'ha fet tan llarga!
    Un petonàs molt i molt fort!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Imma i Guerau!
      Moltíssimes gràcies per seguir amb nosaltres! I què dir, que en Guerau està més que guapíssim i tu més que estupenda!! ;)
      Un petonas molt fort, i com bé dius tu, ara ens toca mica en mica assimilar tot aquest munt d'increibles experiències que ens han acompanyat durant tot aquest temps!

      Elimina
  4. DESPRÉS DE TANS DIAS, MESOS LLUNY DE LA TERRA,DISSABTE LA GRAN SORPRESA!!!
    SIIIIIIIIIIIIIIIII QUASI EL CUL AMB TOCA AL TERRA,LES CAMES TREMOLOSAS,
    MOLT NEGIT,I UNA ALEGRIA IMMEN-SAAAAAAAAAAAA.
    L'SKYPE QUIN GARN INVENT,PODER VEUROS LA CARA I PODER PARLAR UN COP PER
    SETMANA A VEGADES MES DUN COP,LA COSA JA NO ES FEIA TAN LLARC.....
    DURANT L'ANY EM FET UN REPÀS A LA GEOGRAFIA VEIEN LA GRAN CANTITAT DE
    FOTOS DE TOTS ELS PAÏSOS,SOU UNS GRANS FOTÒGARFS.

    MOLTES ABRAÇADES

    ResponElimina
    Respostes
    1. Meri, ens quedem amb les llàgrimes d'alegria, bé i amb el dinar de després! Un petonas molt i molt fort!i ara amb qui faràs els skypes???

      Elimina
  5. 400 dies que tot i que ens els heu fet passar molt bé seguint-vos pel blog, us hem enyorat moltíssim!!! Mil gràcies per la sorpresa, per fer-nos partíceps del vostre somni/projecte, per permetre'ns compartir tota aquesta pila d'emocions... i mil gràcies per tornar al nostre costat i poder gaudir de nou de la vostra gran amistat!!! Timumolt.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mil gràcies a tu i als teus, per seguir-nos de ben aprop!
      T'estimemmmmmmmmmm

      Elimina
  6. Uala! Acabo d'assabentar-me que ja sou per aquí!! De fet m'ho va dir l'Ima P. ahir sopant.
    Molt benvinguts!!! Us trobeu un país una mica més pobre de quan vau marxar, però igualment un país lluitador, petit, preciós...el nostre país estimat, Catalunya!!
    Un petó molt gran i una forta abraçada!!
    Imma C.

    ResponElimina
  7. Bones!!!!!

    Som una parella ddel ripollès i osona que estem ilusionats x fer la volta a finals del 2013.De moment estem en fase d'estalvi....Ens ha encantat el vostre blog!! Quina canya i quin munt d'experiències!! Ens podeu ajudar a treure dubtes?? ;)
    Quin seguro vau agafar?us ha respos bé?Quin ha sigut el pressupost total x parella o persona?
    Com ha anat al tornada a terres catalanes??
    Si algun dia voleu anar a fer un cafetó i explicar-nos experiències i recomanacions, x nus encantadiiiiissims!!! Us adjunto el mail email: nuriaripoll18@hotmail.com
    Moltiiiiiiiiissimes Gràcies
    Núria

    ResponElimina
  8. Hola!!!
    Acá Juan y Daniela. Vimos que se dieron una vuelta por nuestra página. Gracias por dejar su huella. Si, ese atardecer fue uno de los más lindos del viaje... ya vamos a hacer un posteo de Banidpur. Qué lugar más encantador.
    Esperamos que su visita a Argentina coincida con nuestra visita a nuestra tierra madre también, asi nos podemos encontrar y llevarlos a comer unos buenos choripanes y a tomarnos unos mates.

    Abrazo grande,
    Juan y Dani

    ResponElimina