4 d’abr. 2012

PLATGES COSTA NICOYA


Busquem el paradís a Costa Rica, li donem una primera oportunitat a les platges del pacífic, a la província de Nicoya. Però tot va ser molt més difícil del què ens pensavem, ja que només eren 150km per arribar-hi.

Un bus de Upala a Cañas, just al creuement per agafar un segon bus fins a Liberia. Allí un tercer bus fins a Huacas, i després d’esperar més de una hora un quart bus fins a la platja Flamingo, on esperavem trobar el paradís! A les 3 de la tarda, i sense aigua ni menjar a la maleta, Flamingo ens rebia amb una platja llarguíssima, buida i sense cap encant especial, o almenys nosaltres no l’hi vàrem saber veure. Els allotjaments de 4 i 5 estrelles (estil Costa Rica), entre 40$ i 120$ la nit. Cansats, sense haver dinat, esgotats i una mica agoviats, decidim fer camí cap a Tamarindo, és a dir el 4 bus del dia, però no directe, sinó parant a la intersecció de Huacas, on haviem passat 1 hora abans i esperar un següent bus direcció a Tamarindo, el 5è i últim, del dia.

Cal dir que en el moment de més esgotament ens vàrem mirar, ens vàrem posar a riure dient-nos: però si això és el pitjor que ens ha passat durant el viatge (toquem fusta) com podem agoviar-nos d’aquesta manera. I així vàrem recuperar els ànims.

Així doncs, resumint, podem dir que hem necessitat 10 hores per fer els 150km. A vegades els horaris de bus s’entrallaçen i faciliten el desplaçament a un viatger, en el cas d’aquest dia, podem dir que no vàrem estar de sort.

Passem un sol dia a Tamarindo, fins hi tot podriem dir que hem estat a Platja d’Aro. Gran quantitat d’hotels i resorts, un al costat de l’altre, amb piscines inmenses, restaurants de luxe, on les taxes són d’un 24%. Ens fan decidir que el dia següent continuarem la marxa cap a un altre destí.


Amacajant!!

La paltja de Tamarindo al cap vespre

Volant sobre el mar

6 comentaris:

  1. Uau, quins colors!!! Això és real o photoshop??? Jajaja... Si, si, ja ho podeu ben dir, heu estat de molta sort i segur que en seguireu tenint, només cal mirar-vos als ulls i els vostres somriures per veure que el món és vostre!!! Enhorabona pel camí que esteu fent...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jordiiiiiiii!!! ja et trobavem a faltar!!!! gràcies per seguir viatjant al nostre costat!!!! petonassos de colors!

      Elimina
    2. Jo també, jo també. Escolteu, que l'avi es va acabar d'apagar ahir... Avui l'hem enterrat pobrissó. 93 anys però l'hagués volgut tenir tota la vida encara que em fés rabiar sovint. Deixa un buit gran a casa... Petons i segueixo caminant amb vosaltres. Us estimo molt!!!

      Elimina
  2. Uffff quint far de canviar bus...
    are que amb els salts que feu en aquesta platja no sembla pas que estigueu gaire cansats.
    els colors son preciosos!!!!

    molts petons guapetons!!!!!!!

    ResponElimina
  3. OSTRES QUIN FART DE PUJAR I BAIXAR DEL BUS!!!

    L'AIGUA DEL MAR ES EL MIRALL DEL CEL.

    HAUREU DE CAMBIA DE DESTI, NO ESTEU ACOSTUMANTS A PREUS TANT ALTS.....

    MOLTES ABRAÇADES

    ResponElimina
  4. Almenys vareu fer unes fotos xulíssimes dels vostres salts pel món, i en aquest cas a la platja. Realment la reflexió per agafar forces i continuar el camí va ser molt gran perquè és una bona manera de treure ferro d'un problema!!!Molt bé parella. A més sempre us quedava aquesta fantàstica hamaca com a recompensa. Va que segur que Costa Rica encara us amaga moltes agradables sorpreses.
    PDM

    ResponElimina