1 d’abr. 2011

CAMÍ A LA ÍNDIA


(Índia) Concretament el passat 30 de març trepitjàvem l'aeroport de Colombo a les 11 de la nit, per a poder esperar el vol que ens portaria fins a la India. Aquest vol però no sortia fins les 7:45 del matí del 31 de Març, així que ens va tocar fer nit a les cadires de l'interior de l'aeroport tot fent relleus per estar desperts i tenir les poques pertinences controlades. Això si, el viatge fins a l'aeroport no va ser gents fàcil; 5 hores de tren desde Anuradhapura fins a Colombo, arribant de nit a la gran ciutat. Un bus de 1hora i mitja per carrers foscos i desconeguts, en mans d'un xofer força col·locat i molt accelerat que amb prou feines veia la carretera i d'un controlador de tiquets que ens volia fer pagar 4 vegades més del què costava el bitllet. I finalment un altre autobús fins la terminal de l'aeroport, aquest cop ja més tranquils. Un cop a dins varem dedicar-nos a sopar, fer un gelat i descansar...
Fins a les 7:45 quan l'avió s'enlairava direcció a Trivandrum, una de les ciutats situades més al Sud de la Índia, en la qual hi arribàvem a les 9:30 del matí.

Estació de tren de Anuradhapura

Mirant les semifinals de cricket entre Índia i Pakistan

Esperant el vol i aprofitant el wifi de l'aeroport

Observant la gent

6 comentaris:

  1. Ostres, ostres, ostres...que super guapo, tot plegat...! A veure què us espera a la Índia i que ens pogueu anar omplint la retina amb meravelloses instantànies! Molts recors. Ipone

    ResponElimina
  2. Immmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaa!!!!! graxies!!!! Per aquí fan falta bons arquitectes ja que l'arquitectura no és la de l'escola de barcelona... tot le que vol semblar modern sembla port aventura i pots veure edificis de 7 plantes amb pilars armats amb d10. Muntem una sucursal d'Ipone arquitectes? jeje... Una forta abraçada

    ResponElimina
  3. M´ho estic passant "de piiiii mare" (no sigui que em censureu el comentari)amb el vostre blog, és com veure-us per una finestreta tot el que esteu vivint.(sóc de poble i per tant xafardera).Estic cansada només llegint el vostre camí cap a l´Índia. Vinga us deixo i féu una bona dormideta!!
    una abraçada!

    ResponElimina
  4. 15 dies suposo que molt intensos!! Per nosaltres també ho han sigut a través d´aquesta fantàstica finestra!! Ens esteu transmetent molt intensament les vostres vivències! Cap a la India doncs! som-hi!!! Us estarem seguint!! molts petons!
    Eulàlia.

    ResponElimina
  5. Ei macos! Cada divendres al acabar de treballar començo a degustar el cap de setmana connectant-me a aquest blog fantàstic veient com "sentiu el món". Sri Lanka ja el coneixia però estic impacient per a descobrir INDIA a través dels vostres ulls i els vostres dibuixos: GENIALS!!! Cuideu-vos molt i a disfrutar!!! Per aquí a Catalunya ja ha entrat el temps de primavera : tot floreix i canta... Montse Estrada.

    ResponElimina
  6. Jajajaja... aquest revisor no deu saber el tòpic de que els catalans som garrepes!!! Jajajaja... Catalans i eixerits!!!

    ResponElimina