17 d’abr. 2011

HAMPI


(Índia) Hampi enamora al qui la visita. Les restes arqueològiques de la ciutat de Vijayangar envoltada de enormes masses de granit de formes espectaculars i el riu tungabhadra que banya les plantacions d'arrós de colors verds i grocs, fan de Hampi un lloc especial. La fresca del matí és aprofitada per la seva gent per anar al riu a banyar-se i rentar la roba. Asseure's a les escales badant metre la gent va i ve i veure com banyen a l'elefant sagrat del temple és un moment màgic.   
Banyant-se al riu

Pujant els 600 graons fins al Temple

Dia de moto

Jugant a cricket enmig dels temples

Els voltants de Hampi

Hampi de nit

5 comentaris:

  1. Vic, mercat del Ram, setmana santa, solet de primavera.la vida seguerix igual, però...tranquils que desde la llunyana Catalunya us seguimt vigilant. Visca el Barça i Visca CAtalunya.

    Una abraçada.
    Cati i JAume

    ResponElimina
  2. Que maca la foto de la nena banyant-se al riu. Té un encant especial...simplement M'ENCANTA!

    Mònica

    ResponElimina
  3. Uau... ja m'hi veia badant al costat del riu hores i hores!!! Mmmmmmmm... Que bonic es veure com flueix la vida al teu voltant!!!

    ResponElimina
  4. Gràcies per aquest petit tast de Humpi! M'agrada saber que el vau gaudir!

    Molta sort en el vostre viatge, us aniré seguint!

    Una abraçada des d'Anantapur.

    ResponElimina
  5. Ei parella! Aquí estem de Setmana Santa i ara mateix estem mirant el vostre bloc amb l'Ester de Girona! Totes dues estem ail.lucinant de tot plegat, d'aquests moments que esteu plasmant amb paraules i imatges! No ens volem ni imaginar el que esteu sentint!
    Des de Girona m'enamora us enviem un petonàs per tots dos!
    Ester Casas i Marta Sabata

    ResponElimina