5 d’abr. 2011

KOLLAM


(Índia) De bon matí canviem la tovallola, el banyador i la crema solar per les motxilles a l'esquena i en direcció a l'estació de tren de Varkala. Allí comprem dos bitllets per 4rupies que ens portaran fins a Kollam. Aquesta població característica per els anomenats backwaters (canals d'aigua salada) es troba a uns 24 km de Varkala.
Trens de color blau, amb petites finestres teixides per barrots de ferro, vagons sense portes i lavabos de condicions higièniques sota mínims són un dels mitjans de transport més utilitzats a la Índia. En el nostre trajecte observem per la porta del vago, zones de “xavoles”, cabanyes fetes de fang, fulles de palmera i cobertes de xapa metàl·lica, alguns nens matiners ja es renten les dents, d'altres encara dormen i just a pocs metres de l'estació de Kollam, darrera una paret un home es fa una palla mentre mira el pas del nostre tren...ens mirem i ens preguntem, ho hem vist bé?
Al tren

Un racó per les motxilles

Camió de platans

4 comentaris:

  1. Es fa una palla heu dit? Jojojo... olé, olé, festival!!! Hi que es renta les dents, hi ha que es renta les "tuberies"!!! Jajajaja... a "lo" milor li agraden però que molt els trens??? O potser d'aquí ve la dita: Estàs com un tren!!! Jajajaja...

    ResponElimina
  2. Estas mes que fatal...com hem rigut amb aixo de les tuberies!!! si les te embussades que si foti salfuman!! marrano!!!

    ResponElimina
  3. Jo diria que és la manera autòctona de saludar quan passa el tren!!! Pani, perquè no proves de fer el mateix aviam què et diuen no? Jajajajaja...

    ResponElimina
  4. que es aixo de palles,tuberies embussades

    sou uns marranots tots plegats!!!!!!!!

    aquesta gondola amb recorda Venecia......

    mamiiiii

    ResponElimina