17 d’abr. 2011

MADRID - BARÇA


Són les 2:30 de la matina del dia 17, ens assentem a les escales de la Rocky Guest House, treiem el cable d'internet per la finestra, després de despertar a l'amo que dorm just a l'entrada, la ciutat està totalment en silenci, tothom dorm.
Hem quedat per veure el Barça amb uns amics, les distancies es fan curtes gràcies a l'skype. Som a casa en Manel i l'Eulàlia, la Clara ja dorm, enfocats a la seva gran pantalla a través del nostre portàtil veiem el partit tot comentant les jugades. Una experiència més en el nostre viatge, moltes gràcies amics.

Gooooool de Messi

Manel i Eulàlia

Esperant el partit

6 comentaris:

  1. Ei el dimecres encara serà millor!
    El Madrid no s'atreveix a jugar al barça de tu a tu...
    Va ser tota una experiència veure el partit amb vosaltres des de la india...
    una abraçada!
    Manel

    ResponElimina
  2. l'Skype fa miracles!!!!!!!!
    seguiu gaudint de l'avantora
    vestits del Barça esteu molt guapos

    una abraçada molt forta.......

    ResponElimina
  3. ahhhhhhhhhhhhhhh! quin riure!!! sou bén bojos!! per nosaltres va ser tot un plaer!!! el què fan les noves tecnologies!! va estar molt bé!! molts petons!
    Eulàlia

    ResponElimina
  4. Jajajajaja... això és afició i "lo demés" són tonteries!!! Jajaja... Ara a rematar el tema el dimecres i a la xampions...

    ResponElimina
  5. Avui després de negociar amb el paio de l'internet, no podrem veure la final de Mestalla.
    Gaudiu el màxim, nosaltres amb la camiseta animarem a distància...

    ResponElimina
  6. Hola parelleta! Veig que tot i ser tant lluny, esteu ben connectats. Així m'agrada! La copa no va poder ser, però no passa res. Ara ens hem de concentrar per la Xampions i jugar tant bé com ho vam fer a la segona part. Si ho fem així, ens en sortirem, segur! Visca el Barça i visca Catalunya!

    A part d'això, sapigueu que encara que no hi he fet cap comentari fins ara, us vaig seguint cada 3 o 4 dies i tot plegat és una passada. És com que ens transporteu al vostre viatge a través dels vostres ulls, de les vostres fotos, de les vostres sensacions. No us canseu d'anar escrivint i penjant cosetes, que pels d'aquí és genial. És increïble pensar que mentre nosaltres anem fent la nostra vida "normal" vosaltres esteu vivint unes experiències inoblidables. Continueu gaudint i així en continuarem gaudint tots.

    Una abraçada a tots dos!

    Imma CC

    ResponElimina