11 d’abr. 2011

OOTY

(Índia) El despertador sona a les 4:45h del matí. Hem d'agafar el famós tren de vapor que ens porta de Metupalayam a Ooty. Encara de fosc passant entre gent dormint al ras arribem a l'estació. Un compra els bitllets i l'altre fa cua per aconseguir un seient. Son quasi 45km en 5h en mig de muntanyes i de verds paisatges. Cada hora el tren s'atura per carregar d'aigua la locomotora. Aprofitem per baixar i estirar les cames i conversar amb en Fabian, un noi Mexicà que ens explica les seves aventures per la Xina i la Índia.
Ooty es troba en temporada alta i els locals envaeixen els seus carrers gaudint de seu clima agradable i fugint de la calor. Ens recorda la ciutat de la Paz a Bolívia. Cases de colors alegres enfilades enmig de la muntanya.  

El pas del temps

Locomotora del 1908

Engrassant la màquina

Taaat...

Ooty i el seu temple

4 comentaris:

  1. aixo de viatja amb aquest tren a de ser fantàstic semblen de palicula.

    seguiu gaudin d'aquest gran viatja

    mols petons papa i mama us estimem

    ResponElimina
  2. Oooooooooooohhh... poder viure a 45km cada 5 hores ha de ser fantàstic vist el ritme trepidant que portem de vida!!! He rebut el vostre mail a casa. Sabeu que m'heu transportat al vostre costat en un obrir i tancar d'ulls? Seria genial ser-hi...

    ResponElimina
  3. Hola parella. El diumenge a més de poder veure el primer de la Colla em varen informar de l'existència del vostre blog. Ahir m'hi vaig poder recrear i he de reconèixer que fa certa enveja veure amb quina tranquilitat i alhora intensitat podeu anar gaudint dia rera dia aquesta aventura. Quim.

    ResponElimina
  4. Com m'agradaria fer aquest viatge amb tren. M'he ne enrecordat de quan era petit i tenia una tren de vapor. El meu somni era ser conductor de trens!!!Ara intento conduir a la gent cap a un museu, jejeje
    Petonets

    ResponElimina