2 d’abr. 2011

VARKALA


(Índia) Anem de Trivandrum a Varkala amb el tren que va a Goa en 48h. Com en la majoria de trens de la Índia tot ell ple a bessar de passatgers. Un home molt amable ens acompanya fins al vagó de seients no numerats. Allà la Simta, una terapeuta de Varkala, ens suggereix alguns llocs on dormir i menjar.
Varkala és coneguda per les seves platges situades sota un penyassegat. Sobre d'ell a escassos dos metres hi ha situats tots els restaurants, Guest Houses, i centres ayurvedics i de yoga. Tots et volen vendre la moto. Tenim ganes de provar alguna teràpia ayurvedica però esperarem en algun lloc menys turístic. Varkala no és diferent d'un Lloret o un Platja d'Aro i al Lonely Planet tindrien que deixar-la d'anomenar “paradisíaca”.
Platja de Varkala

Contrast

Peix fresc

més peix

El corb s'amaga del sol

Sentint el món

6 comentaris:

  1. Hola macus!!!
    Es asombrant, no em puc arribar a creure k a la India passi aixo, tant espirituals que son.... Tenia un concepte totalment diferent del pais. Amb els vostres textos i fotos tambè aconseguim una idea del pais.
    Cesar et tinc informat i el dia 16 vaig a examen(encara que sense gaires anims. Espero que enviis vibracions ja que estas en un punt estratègic per aperdre d'aquesta cultura!
    UNA ABRAÇADA MOLT FORTA!
    X.Castro

    ResponElimina
  2. Hi Anna and Cesar!
    It brings me a lot happy memories to look at your blog! Fantastic! Continue living your dream! Big fat kisses to you both!
    Love Nic.

    ResponElimina
  3. Pani, sembla la llotja del peix de Blanes no? Jajajaja... Veig que els noms de les dones que us heu trobat són tant variats com la dieta no? Simta, Smita... aviam quin és la propera convinació. Jajaja...

    ResponElimina
  4. ostres quins peixus!!! el pare sa quedat flipat..

    li an entrat unes ganes de venir a pescar!!!

    que ja esta posant les canyes a punt per venir jejeje....

    ResponElimina
  5. Ús envio mil petons dolços i tendres petits campions!!!!!!!!!!!!


    Mònica

    ResponElimina
  6. Hola noiets,

    Ja veiem que esteu visitant el "paradis" de la neteja, per cert..Cesar, per arreglar boreres, no eres "maestro acercador"?.
    Seguiu bé, i sobre topt ull amb aquest menjars "afrodisiacs".
    Petons. Cati i Jaume

    ResponElimina