12 d’ag. 2011

BANGKOK: IVAN I GEMMA

Després de moltes hores de viatge i amb les piles carregades arriben l'Ivan i la Gemma!! A ple carrer Rama IV ens retrobem, fortes abraçades, petons i alguna llàgrima!! Ja els tenim aquí! Disfrutem d'un primer dia junts. Recorrem carrers i carrers, cap aquí i cap allà, visitant la part més luxosa del centre de Bangkok, tot sigui per no espantar l'Ivan ja el primer dia...eh? i la sopresa d'anar a sopar a la 81ena planta de l'edifici Baiyoke Sky, amb un inmens buffet lliure, on el salmó, les gambes, el bistec amb patates i la fruita amb xocolata calenta ens omplen les panxes, mentre gaudim d'unes impresionants vistes, d'una bona música i l'alegria d'un pallasso - mag que ens fa uns trucs de màgia. 
Ja més relaxats, disfrutem d'un segon dia junts. Entre temples i temples, parem a dinar al mig del carrer. Una senzilla taula i quatre tamborets de plàstic i un plat de noodles amb pollastre mentre cotxes, autocars de grans dimensions, i motos transiten pel nostre voltant.
Han set dos dies complerts, i ara toca separar-nos de nou... l'Ivan i la Gemma viatjant al nord de Tailandia, cap a Chiang Mai, i nosaltres seguim l'aventura en direcció a l'illa de Ko Tao i Ko Samui on d'aquí 8 dies ens retrobarem de nou!!! Bon viatge guapos!


Junts a Tailàndia...qui ho diria!

Fent el turista

De camí al gran sopar al Baiyoke Sky

Les artèries de la ciutat de Bangkok

Mmmm.... deliciós sopar

A tota pastilla dins el tuk-tuk...qui estava més acollonit?

Per fi tenim una foto junts!!jajaj

Temples del Gran Palace

Amb la roba llogada per tapar els ombros i cames

Però que guapa Gemmaaaa... i quin parell de macarres!

Or i plata

Buscant la millor simetria

Guapoooooooos!

Guaaaaaaaapes !!!

El Palau Reial i la multitud de turistes

El Budha Reclinat de més de 40 metres

Mmmm....però quina bona pinta!!

La "cuina" i la cuinera del restaurant al carrer

Què mires Ivan? que pica?

Enmig del Khao San Road

11 comentaris:

  1. Eiiiii!Ja esteu tots quatre! Que bé i quina enveja! jejejeje Ivan, com portem el tema menjar??? jajajajaja En fi, que ja veig que heu començat el viatge estupendament bé i amb uns modelets que flipes! ;)))
    Un petonet des de Catalunya i aneu mantenint-nos informats!

    MUAKS!
    Salarich

    ResponElimina
  2. Eiiiiiiiiiiiii... veig que us han arribat reforços no? Que us vagi molt bé el viatget tropa!!! Per cert, ara he anat a Sant Boi i m'he trobat la plaça plena de canalla fent una batalla de xeringues de colors!!! Jajajaja... Muas!!!

    ResponElimina
  3. golin!!!! na fent broma de Tailàndia i al final tots a tailàndia!!!! el fill,la filla,la jova i el gendre jeje...
    passeu-so tant be com pogueu.

    semble que ja sento el crit de l'Anna quant us varo trobar,devia ser aspectacolar.jajaja

    molts petons!!! us estimo mollllllllllllllllt...

    ResponElimina
  4. Eii aquets dies treureu el ventre de pena am aquets bufets,Bankok es tot un espectacle,com feu

    el turista,eee¡¡¡, l'Ana deu estar contenta de tenir el
    seu germa ila Gemma,els pantalons den Cèsar molt

    estremats ........ Petonasos

    ResponElimina
  5. Com m'agradaria poder-me re-trobar també amb vosaltres! Només ho puc fer somiant, però és tant bonic com real. Cal tancar els ulls i imaginar-me que ús tinc al davant explicant-me una de les mil aventures que cada dia experimenteu.
    Llavors obro els ulls i em poso una mica més feliç sabent que he estat amb vosaltres...encara que ens separin molts de quilòmetres, l'energia amb la qual ens expliqueu el vostra viatge m'arriba amb molta ilusió.

    Ús envio la força necessària per seguir gaudint del vostra present.

    Mònica

    ResponElimina
  6. Nens!! Quina diferencia de país, voleu dir que no trobaveu a faltar una mica les aventatges i desventatges de una cultura semi-occidental?, tot maravellos però el embruix de l'Asia profunda ja quedarà per sempre entre vosaltres. Felicitats per la visita de la familia, esteu tots molt macos.
    Petons.
    Cati i Jaume.

    ResponElimina
  7. Que macos que s'us veu a tots quatre junts. segur que es molt especial trobar-te amb la familia despres de tans dies lluny de casa. La ciutat es veu preciosa ja ens agradaria a molts poder fer una escapadeta, en fi ens conformarem amb el blog per anar-vos seguint. disfruteu molt d'aquests dies!!!! fins aviat. Josep Mª i Marta "un petit incis no us torneu mes morenos o quant passeu per el remei us hi sentireu massa be"

    ResponElimina
  8. Veiem que Bangkog es punt de trobada!! Quina ciutat mes gegant i estressant comparat amb tot el viscut fins el moment!! sort de la companyia i del buffet que sembla mel pel que expliqueu.

    Apa una forta abraçada

    Angi i Gerard

    ResponElimina
  9. Amics i família!!!!!!!doncs si una bonica sorpresa poder compartir uns dies en família per Bangkok. Una ciutat moderna i estressant però alhora molt interessant per a conèixer i perdre per els diferents barris!

    ResponElimina
  10. Realment la trobada va ser molt emocionant... des de Chiang Mai continuem estant en contacte amb vosaltres, realment ens esta agradant moltissim... Aquesta part del pais us tambe encantaria, pero, us haureu de quedar amb tot el que us explicarem daqui dos dies asseguts davant la platja... Molts petons parella!!!!!

    ResponElimina
  11. Mentre aquí feiem "l'indio" amb el serpent, allà us fotieu la fruita amb xocolata amb molt bona companyia!!! No hi ha color, jo em quedo amb el serpent, jejejeje, és broma. Suposo que posar al dia a la Gemma i a l'Ivan de les "altres històries" que no surten al blogg us deu haver portat una estona d'allò més agradable. Que macos que són els retrobaments!!!
    Un petó manlleuenc

    ResponElimina