11 d’ag. 2011

BANGKOK

Bangkok la capital de Tailandia significa la "ciutat dels Àngels". Nascuda a vores del riu Chao Phraya, te una població de més de 16 milions d'habitants. És una ciutat super moderna i totalment occidental que després de 5 mesos de països on el paisatge habitual eren les cases de fusta, les motos i bicicletes, la gent banyant-se al riu, la "brutícia", el viure el dia a dia, amb el que tenien i a poc a poc, ens ha sacsejat fins al punt de tenir mal de panxa i cagarrines.
Edificis de més de 80 plantes, trens elevats, metro, tuk tuks de disseny, grans hotels de luxe, grans superfícies comercials a rebentar de gent consumint, consumint, consumint. Els nens ja no juguen al carrer ni al riu i es passen les tardes als centres comercials.
Ens allotgem al carrer Khao San, el carrer dels turístes on el rellotge no s'atura i la vida al carrer és les 24 hores del dia. Però quan es pon el sol l'imatge es torna borrosa, l'alcohol ho tenyeix tot. Nois i noies completament borratxos, prostitució i drogues es barregen entre paradetes de roba i menjar, restaurants, bars musicals, etc.

Els colors de Tailàndia

Vistes des del riu Chao Phraya

3

Rama bridge 

Passat i futur

fuga

Budha entre fanalets

Vermells

El rei i la reina... una imatge molt habitual

Lohaprasart

Monument a la democràcia

Imatge futurista

Els ninots

Centre cultural de Bangkok

Jugant amb la geometria

Jugant amb la geometria

4 comentaris:

  1. Uala, quins edificis no? Quedo parat de lo modernistes o futuristes en la construcció que són en aquests països on hi ha tant contrast entre rics i pobres!!!

    ResponElimina
  2. Es adir que aixó ja semble una ciutat de aqui no¡¡¡ els retratos dels reis molts grans no¡¡¡¡

    esta tot barrejat edificis molt moders,Budhas am
    fanalets,alucinan,
    moltes abrassades

    ResponElimina
  3. això ja semble tot molt modern!!!
    em semble que no us agrada tant!! oi?
    tot això que passa quant es pon el sol,no fa gens de gracia!!!!
    aquests ninots tan grans que significan???

    cuideu-sa aquestes panxes!!!us estimo

    ResponElimina
  4. Ostres que maco el "ninot" quan ho he vist m'han vingut al cap grans records!!! Quin xoc tan brutal després de cinc mesos voltant per països on el ritme de vida i econòmic és tant diferent, de ben segur que per Tailandia també trobareu raconets on els nens juguen pel carrer i on el ritme de vida és molt més tranquil que a la capital.
    Petonets manlleuencs

    ResponElimina