28 d’ag. 2011

KOH TAO


I de nou tornem a posar els peus a la petita illa de Koh Tao, però aquesta vegada ens acompanyen la penya de l'esperdenya, l'Ivan i la Gemma, la Núri i l'Espi. Tots sis disfrutem d'uns dies de sol, platja i relax, mentres ens submergim en el món aquàtic amb l'ajuda d'unes ulleres i un tub, fent snorkel. 
Explorem les platges de Tanote Bay, Ao Leuk, Sai Daeng Beach i Hin Wong Bay. En elles podem veure petits taurons, mentre la Gemma els persegueix per no perdre'n cap detall, peixos de colors que ens deixen boca badats, eriçons de mar, i de regal un peix ballesta inmens que passa a pocs centímetres de nosaltres tot moven les dues aletes, mentre en Cèsar esclata d'emoció tot xisclant sota l'aigua. 
Acabem arrugats com panses, després de tantes hores d'aigua, però un bon refresc a l'ombra d'un dels bars amb les millors vistes a les platges són la millor medicina per recuperar forces i tornar a pujar a les motos direcció al guest house, per camins de terra i pedres amb fortes pendents obligant a les noies a baixar d'elles i pujar a peu.
Sort n'hem tingut de la protecció anti-bales (solar) de la Núri i l'Espi. Un factor 40 força dens ens ha ajudat a protegir-nos d'un bonic sol que ens ha acompanyat tots aquests dies a l'illa. I què haguéssim fet sense el repelen de mosquits? A tota hora sentiem l’esprai, ara l’Espi, ara la Gemma, ara la Núri, ara l’Anna, això si la sang de l’Ivan i en Cèsar no era de bon gust per els mosquits. I per despedir-nos un relaxant massatge, regal d’aniversari “abançat” que la Nuri amb regala i que juntes gaudim poques hores abans de deixar l’illa, mentre ells disfruten d’una Chang Beer.

Explorant les illes

El taxi de l'illa de Koh Tao

Gaudint de les vacances en família

Apunt per fer snorkel
Aprofitant els últims rajos de sol a la platja de Aow Leuk Bay

Posta de sol a la Sai Ree Beach

Posta de sol
Hin Wong Bay, últim dia d'snorkel

Thian Og Bay

Fent-la petar a l'illa de Koh Samui

Massatge d'oli a toooot el cos


5 comentaris:

  1. Aquests massatges molt xulos, no? De totes maneres una mica de poca intimitat, oi????

    Ja veig que ara us ho esteu passant molt i molt bé! Quins paisatges...

    L'Ivan no està molt moreno???? O és la foto????

    Vinga, molts records a tots!!!!!!

    ResponElimina
  2. QUINES POSTES DE SOL TAN MACAS,ARA QUE AN MARXART

    L'IVAN I L'TEVA AMIGA¿NO US TROBEU UNA MICA SOLS?

    ELS MASSATGES PER QUEDA COM NOUS E..........

    MOLTS MOLTS MOLTS PETONS.

    ResponElimina
  3. postes de sol molt boniques!!!!!!!!!

    fent-la petar sus veu molt relaxats!!!

    apunt de fer snorkel sus veu molt guapos!!!!

    molts i molts petons muaaaaaaaa!!!!!

    ResponElimina
  4. Uffff, ja m'hi veig: a la casa, a la sala de massatges, amb els peixos de colors, amb tot. Bé amb tot, tot, no, això del peix ballesta no m'ha fet gaire gràcia i els taurons tampoc gaire i si es giren emprenyats? i si el peix ballesta es dispara? Ufff no, no, no em barrufa gaire la idea. En Cèsar no veu gaire el sol, no? Tot se'l queda la cara veritat, perquè el cos, el tenim un pèl blanc, jejejeje. Heu estat ben entretinguts, aquests dies no ho podeu negar.
    Petonets manlleuencs

    ResponElimina
  5. Uei parella!!! Us he mig abandonat... i dic mig perquè us he seguit però no he escrit (rodolí). Jajajaja... No us he pogut seguir perquè jo també he fet snorkel a Sau... uns preciosos sirulos que em feien patir de valent per les meves parts intimes. Verge santa!!! Jajajaja... Apa, segueixo llegint...

    ResponElimina