29 d’ag. 2011

TAILÀNDIA

De nou deixem enrera un país per donar la benvinguda a un altre. Tailàndia ens ha regalat moments inolvidables, sobretot per la visita de l'Ivan i la Gemma, la Nuri i l'Espi. Han estat unes "vacances" dins la volta al món. Junts hem conegut la inmensitat d'una ciutat com Bangkok, la modernitat i el consumisme, la nit fosca de la prostitució bruta del turísta blanc amb la joveneta Thai.
Hem gaudit d'un espectacle digne del "Molino" a Koh Samui, amb la participació en viu i directe de l'amic Espi. 
I un dels millors records ha estat poder descobrir un nou món, el món submarí. És una increïble sensació, tant sols submergir el cap dins el mar d'aigua cristal·lina, i només amb un obrir i tancar d'ulls començar a viure un somni. Peixos de tots colors, grans i petits, que junts conviuen dins un mar ple de coralls, algues, una fauna plena de vida i de llum. 

Junts de vacances

muaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

La inocència dels més petits

Abraçat a la "Bedette"

Enmig del show, fent-nos passar una molt bona estona!!

Sunset

Espectacle de foc a l'illa de Koh Tao


4 comentaris:

  1. Jajajajaja... jo m'ho repensaria així de fer un "change" de l'Anna per aquesta bedette tant glamurosa!!! Jajajaja... Amb aquest "bitxo" al costat causaries furor per Sant Boi, series l'enveja de tots els mascles sant boiencs!!! Jajajaja... Vacances entremig del viatge? Que us en foteu de nosaltres? Que heu oblidat que som nosaltres els que ens llevem per anar a currar??? Colla de malparidassos!!! Muaaaaaaaaaaaa.

    ResponElimina
  2. la veritat es que aquesta bedett es una mique lletxa jejejej!!!!
    per descomptat les tres noie-tes de la foto estan güapísimes,semblen tre models!!!!!!!!
    molts petons us estimo molt...........

    ResponElimina
  3. En Cèsar va deixar sol a l'amic Espi? Anna, no els hi vas ballar una mica de Sardanes amb la Gemma? Suposo que aquests dies tres sardanistes junts heu donat a conèixer la nostra dansa, no? Pensaré que sí, jejejeje. El petó de les tres "bedettes" el millor del reportatge fotogràfic, esteu precioses.
    Petonets manlleuencs

    ResponElimina
  4. Mmmm.....jordi, jordi!!!pensa que aquestes bedette's porten sorpresa, són com un ou kinder! i a vegades el regal no és el què t'esperes!!jajajaja... Això si els Sant Boiencs estaríen del tot distrets, sobretot el Cuca!
    Parlar de sardanes si que ho varem fer...però ballar, ballar...diguem que ho deixem per la tornada! petonikos matiners

    ResponElimina