21 de set. 2011

JAKARTA


Jakarta, la capital i ciutat més poblada d'Indonesia, amb 8 milions i mig d'habitants, ens dona la benvinguda després d'un vol de dues hores desde l'illa de Borneo. Un autobús públic ens acosta al centre de la ciutat i finalment un taxi ens porta a les portes de l'hostal Kresna, on la falta de llum, la falta de higiena i la falta d'espai dins l'habitació nº 7 ens transporta als inicis del viatge a la Índia. 

Monument Nacional

Buscant la foto

L'alegria de la capital

Indonesia i el seu transport

6 comentaris:

  1. ELS TRANSPORTS ES VEUEN DUN TROS LLUNY,SON BONICS

    AM TANS COLORS..L'ABITACIO UNA MICA CUTRE ¿A LA

    DUCHA L'AIGUA CAU SOBRE EL VÀTER NO?

    MOLTS,MOLTS,PETONS.

    ResponElimina
  2. Jajajaja... ronyossa? Però si sembla una habitació del Ritz!!! Mira com saben estalviar, mentre fas cacones pots dutxar-te i no cal tirar el wàter... On se's vist tanta modernitat i sostenibilitrat junta eh??? Muakis!!!

    ResponElimina
  3. una habitació impecable i molt bonique jajajaa!!!!
    la foto de les bisicletes impreciona i la del tricicle tant carregat deu nido.... el xofer a que juga avera quants nens li queben a la falda??...
    molts petons desde Mas pous!!! us estimem!!!1

    ResponElimina
  4. Eiii!!! doncs si una habitació mega impecable!!jeje.. i la veritat és que la dutxa no estava situada al millor lloc, qui sap potser ho fant per estalviar aigua no??
    Petonets

    ResponElimina
  5. Bé...millor fixem-nos amb els colorins de la ciutat, ja que l'habitació és el contrast antagònic de les altres meravelloses fotos!

    Aquets colorins donen tanta vida!

    Abraçades,

    Mònica

    ResponElimina
  6. Nita que estava ple el hostel que us vaig dir? No era tan destartalat com aquest. Què tal la capital? Potser el més interessant el barri holandès i la zona del monument. M'ha agradat molt el vídeo i la situació de la dutxa té tela, no? És bo sentir-vos la veu. De tant en tant n'heu de fer algun més.
    Petonets guapos

    ResponElimina