18 de set. 2011

MALÀSIA


El nostre pas per Malàsia ha estat com dos viatges en un mateix país. Els primers dies abans de passar per Singapur vàrem poder descobrir la Capital Kuala-Lumpur i la ciutat colonial de Melaka. On després de quasi 5 mesos en països amb un nivell de vida més aviat baix, ens va xocat entrar de nou en un país d’estil occidental, amb grans centres comercials, cues de transit, la quasi inexistència de motos i bicicletes i sobre tot, vàrem trobar a faltar el contacte amb la gent del país, els nens, que tan bons moments ens havien regalat.

La segona part va transcorrer a la Illa de Borneo, en concret a la regió de Sabah. Un paradís de natura on el mont Kinabalu de 4.109 metres es fa present en tota la regió. A les valls, en les poques selves verges que queden, l’estrella és l’orangutà. Tot i que amb el nivell de desforestació que s’està produïnt en poc temps és provable que deixi d’existir.

I finalment vàrem descobrir el fons del mar de Celebes, a les Illes de Sipadan i Mabul. Un lloc meravellós que ens ha deixat imatges a la retina inborrables.

L'estrella

8 comentaris:

  1. SOU UNS ARTISTAS FEN FOTOS,L'ORANGUTÀ POSAN COM

    UN PROFESIONAL DE VERITAT.....

    MOLTS PETONS

    ResponElimina
  2. Quina tendresa de fotografia!
    És per menjar-te'l....

    Ús envio més força per seguir endavant.

    Mònica

    ResponElimina
  3. es un privilegi pogué visita un país amb dues parts tan diferents!!!
    la modernitat i els grans edificis d'una,i la selva i el fons marí de l'altra!!!!
    seguiu gaudint del mon!!!
    molts petons i una forta abraçada des-de Mas Pous

    ResponElimina
  4. Amics i família! Ens encanta sentir-vos tant aprop i sobretot notar la vostre energia que dia a dia ens acompanya en el viatge!
    Seguim viatjant junts! Petonets

    ResponElimina
  5. Boniques fotos... Molts petons!!!

    ResponElimina
  6. Jo en vull un d'orangutà!!! Jajajaja... Que divertit és el petitó aquest... som tant aprop d'ells... segur que sóm molt més "persones" que algunes de les que viuen entre nosaltres!!! Apa, seguiu fent el mico parelleta.

    ResponElimina
  7. envejable l'experiència viscuda!!
    Molts petons
    Clara, Eulalia i Manel

    ResponElimina
  8. Quina estrella tan divertida!!!! Què interessant veure tantes òptiques en un mateix país. Això és molt enriquidor. Els nens són una gran alegria que a mida que viatgeu per països més occidentalitzats perden una pica de la seva innocència.

    Petonets manlleuencs

    ResponElimina