1 de set. 2011

OFICINA 6-10


Acabavem de tirar les últimes fotos mentre el sol desapareixia en l’horitzó, quan un home de faccions asiàtiques se’ns va acostar i ens va donar un fulletó informatiu tot preguntant-nos si coneixiem el Falun Dafa o Falun Gong. N’haviem sentit a parlar una mica, molt poc, però el que ens va explicar a continuació i el què hem investigat posteriorment ens ha deixat horroritzats.

Falun Dafa és una pràctica antiga de cultivació integral de la naturaleza i la vida, originaria de la Xina prehistòrica. La pràctica dels exercisis consisteix en alguns moviments lents i suaus, i inclou una meditació. No és una disciplina física o marcial ni tampoc una religió. Per que ús en feu una idea seria una barreja de Tai Chi i meditació junts.

A causa del seus grans beneficis en la salut tan física com psicològica la seva popularitat va creixer ràpidament per tot el món i al 1999 el règim comunista xinès va estimar que a la Xina hi havia entre 70 i 100 milions de practicants. Aquesta xifra va encendre totes les alarmes del nucli dur del partit comunista, i els va fer temer que estaven perdent el control sobre el poble.
Des de 1996 el règim va posar en marxa una política de desacreditació de Falun Gong utilitzant els mitjans de comunicació com a canal, va prohibir la venta dels seus llibres i va reprimir la pràctica als parcs.

El 25 d’abril de 1999 més de 10.000 practicants van exercir els seu dret constitucional d’apelar davant les autoritats. Intentaven recuperar el dret a practicar lliurement el Falun Gong. Aquesta multitudinària però silenciosa, pacífica i espontània manifestació va ser el detonant de la irracional ira del a les hores cap del partit comunista Jian Zeming. El qual va iniciar una sangrienta campanya nacional d’erredicació del Falun Gong. Mils de persones van ser confinades a estadis de futbol abans de ser enviades a camps de treballs forçats. No hi va haber  judicis i totes les morts de practicants eren registrades com a “suicidis”. Hi ha més de 3.443 morts documentades.

Continua l'erradicació. El partit comunista crea l’Oficina 6-10 a totes les regions de l’estat, amb l’únic objectiu de localitzar i aïllar qualsevol practicant de Falun Gong. Sotmetent-los a sessions de “rentat de cervell” per mitjà de tortures. Els policies colpegen als practicants durant hores, fan servir bastons elèctrics amb càrregues de 25.000 volts que cremen la pell. Les dones reben tota clase d’abusos sexuals, violacions en massa i abortaments forçats, etc, etc.

Però la pel.lícula de terror no acaba aquí. Una exhaustiva investigació independent conclou que hi va haber,i hi ha, una substracció, per part de les autoritats, NO voluntària d’organs vitals, inclòs cors, ronyons, fetge i corneas de presos practicants de Falun Gong per ser venuts al mercat negre a elevats preus.

Enteneu ara per què varem quedar horroritzats?


Foto d'una dona torturada a les oficines 6-10

4 comentaris:

  1. quin horror!!!
    he entrat a l'adreça que heu posat sobre la foto i he traduït un paràgraf en català,la veritat es que desprès de llegir-men un bon tros,no he pogut continuar..
    com pot ser que en aquest món i pugui aver gent tan horrible,dolenta,sàdica es que no ser com san de anomenar....

    espero que la proxime lectura sigui mes alegre!!!
    us estimo molt,molt,i molt

    ResponElimina
  2. QUINA HISTÒTIA TAN TERRIBLE,L'ARRESTA DEL MÓN

    MAI NO NA DIT RES,TOTOM MIRAN CAP UN ALTRE COSTAT,

    MOLTS, MOLTS, PETONS I MOLTES ABRASSADES.....

    ResponElimina
  3. La xina s'ha obert al capitalisme i això interessa a tot el món, per això la falta de llibertats i atrossitats com aquestes, la del Tibet i d'altres tota la comunitat internacional fa la vista grossa. Si hi hagués una revolució com als països àrabs el món tremolaria!!!
    Petonets manlleuencs

    ResponElimina
  4. Buf, el que fa la por!!! Aquests règims tenen por, bé pànic a perdre el control de la població. Suposo que us arriben les notícies de revoltes a tot el món àrab... a veure si per aquí passa el mateix i s'arregla un xic el món d'una vegada per totes!!! Petonets.

    ResponElimina