30 de des. 2011

AUCKLAND


Auckland, antiga capital de Nova Zelanda, avui en dia és coneguda com la ciutat dels volcans on els rius de lava marquen les víes principals de la ciutat multiculutural. Amb més de 1.200.000 habitants, Auckland ens rep amb un embús en mig del Harbour Bridge (pont). Després de deixar la nostra caseta per 1 mes, en perfectes condicions, un taxi ens acosta al backpackers, on ens allotgarem per dues nits.

Visitem la ciutat de dia, on el moviment fins a les 10 del matí és quasibé nul, exceptuant la biblioteca/library, on de nou hi passem unes hores per posar-nos al dia. El Queen Street és el cor comercial de la ciutat, arriban fins al port, on passem hores i hores contemplant la inmesitat d’alguns velers, yats i vaixells, i deixant-nos amb la curiositat de què s’amaga darrera els vidres tintats d’aquella quantitat de milions. Més tard passagem per l’Albert Park, arribant a la Main Gallery, on sols l’edifici ja ens deixa impresionants de la seva bellesa.

Finalment acabem descansant el BK Hostel, on passem una agradable estona amb una de les noies de recepció, la Geraldine, Francesa i amb parella Mexicana, que ens recomana infinitats de llocs per començar a descobrir el nou país que demà ens espera. 

El Port d'Auckland

Dia de ciutat

Skyline d'Auckalnd

La torre de comunicacions, amb el casino al cim

Nosaltres també en volem un!!!

Sorpresa!!!!!!!!!!!!!!

Uooooooooo!!

Escultura de la Main Gallery

6 comentaris:

  1. Quina sort no!!! alleujar-sa en un lloc hon ja una noi que el seu novio es Mexica. això vol dir que els angelet us vigilen!!!
    que es aquest especie de xemeneia hon esteu ficats???
    en aquesta ciutat hi deuen d'aver-hi molts ricaxons amb tans Velers...
    M. Pous us estimem moooolt

    ResponElimina
  2. Els angelets i el desti, ni fet expressament!!
    Creiem k eren com xemeneies de vaixells utilitzades com a decoracio!!
    Petoniks

    ResponElimina
  3. Ja us fèiem a Mèxic, entre tequiles i ranxeres... veiem que no us heu deixat cap racó de NZ per explorar, i millor, pq queda molt lluny i no ve de pas...però no se sap mai, el destí a vegades té sorpreses...

    Bé, només us volíem desitjar bon any que ja fa 18 mins que heu començat, aquesta vegada heu esset els primers... que continuï igual o millor que aquest passat.

    Una abraçada molt forta

    Angi&Gerard

    ResponElimina
  4. DE TOTES MANERAS NO ES VEU MASSA TRÀNSIT ,LA GENT

    EN QUE ES MOU ¿EN TRANSPORT PUBLIC?

    EN PENSO QUÉ ELS VAIXELS NO FA GAIRE PER VOSALTRES

    ¡¡UN KAYAC ENCARA JEJEJE........

    PETONASOS

    ResponElimina
  5. Canvi radical de paissatges!!! Jajajaja... Aquest país m'enamoraria per tot el que ens esteu explicant... Fins les 10:00h? Ostres, quina tranquilitat es deu respirar en una ciutat de tanta gent...

    ResponElimina
  6. Quina gent més dormilega no? O és que tots estan treballant dins les oficines sense fer soroll!!!La ciutat té una mida perfecta per viure-hi. Ni massa gran ni massa petita, amb un port preciós i envoltats de natura ben a prop. Realment crec que hi viuria en aquest país, he quedat totalment meravellat.
    PdEEUU

    ResponElimina