7 de des. 2011

AUSTRÀLIA

Amb una campervan hem recorregut la inmensa Austràlia, l’illa més gran del món, més de 10.000 Km en poc més de 35 díes. Una petita odissea que ens ha portat a creuar el país de Nord a Sud passant pel desèrtic interior. Recórrer la regió de Nova Anglaterra, la costa Oest i la preciosa oceans Road. Tot plegat una paleta de colors que van des dels ocres de la terra vermella de l’outback i les pintures aborigen, passant per les tonalitats verdes de Nova Gales del Sud, amb pinzellades de color violeta dels preciosos abres jacaranda, i finalitzant amb els intensos blaus de l’oceà pacífic i el mar de Tasmània.
Ens hem sentit una mica “Rodríguez de la Fuente” descobrint els animals autòctons d’Austràlia. Els cangurs, que pobrets n’hem vist més d’atropellats que saltant, els dormilegas Koales, els temuts cocodrils d’aigua salada, els emus, varietat de rèptils, ocells, etc. Tot un zoo d’en Pitus que ens emportem en centenars d’instantànies.
Ens ha fascinat la sensació de llibertat que et dona viatjar amb campervan per aquest inacavable territori, plegat de més de 30.000 anys d’història aborigen destruida, que contrasta amb la joventut d’un país que destaca per un alt nivell de vida i que ha fet del surf, un cafè a les mans tot anant a treballar, la música country, una cervesa fresca en un dels mils de bars oberts a l’exteriror, escolpir el cos de bon matí a la platja, o tallar la gespa de davant de casa, el guió del dia a dia.

Carreteres interminables

4 comentaris:

  1. Una vida que sembla ser prou plàcida oi? Pel que llegeixo, a la resta del món segueixen sabent viure més bé que els catalans!!! (exceptuan-vos a vosaltres clar!!!). Sort que vosaltres no n'heu atropellat cap de cangur!!! Un parell de petonassos i bona arribada a New Zealand.

    ResponElimina
  2. uffffff.. 10.000 km.!!!abiat es dit,la veritat es que no es cap tonteria,segur que els heu gaudit moltissim.
    molts petons.........Mas Pous

    ResponElimina
  3. ELS DEL8 ((NACIONAL GEOGRAFIC))SI VEUEN EL VOSTRE

    BLOC SEGUR QUE US FAN UNA COMANDA DE TOTAS LES

    FOTOS JE,JE,........

    MOLTS,MOLTS PETONASOSSSS........

    ResponElimina
  4. Sou uns veritables pintors de paisatges, quina descripció tan maca d'un país a través del color d'una paleta de pintors. Realment he disfrutat del blog descobrint el territori amb vosaltres i fent un skype. Ara toca New Zeland, ja l'he vist d'hivern ara el vull veure d'estiu.
    Petonets guapos i a seguir sentint la vida i el món.

    ResponElimina