9 de des. 2011

CHRISTCHURCH

Deixem Austràlia per volar a Christchurch (Nova Zelanda), amb fly Emirates, una companyia amb servei excel.lent que ens deixa al.lucinats. Aquí la diferència horària amb Catalunya és de 12 hores i ja som a les antípodes de casa, al punt més allunyat de les nostres terres.

Christchurch és la capital del districte de Canterbury a la Illa sud de Nova Zelanda. El 22 de febrer del 2011 es va produïr un sisme de magnitud 6,3 que va provocar la mort de 181 persones. Des de les hores el centre de la ciutat es troba deshabitat així que no vàrem poder visitar ni el centre ni els museus. Tot i això vàrem fer un bonic passeig al costat del riu que creua la ciutat, tot passant pels jardins botànics, plens de gent que gaudien d'un magnífic dia de primavera.

Deliciós menú

Museus tancats i apuntalats

El centre de la ciutat

Edificis desplomats

Edificacions provisionals fetes de contenidors amb molt bon gust

Una colla d'àvis passejant amb barca pel riu



5 comentaris:

  1. AQUET MENÚ SEMBLE DE PRIMERA AMB PLATS QUE NO

    SON DE PLASTIC¡¡¡ QUINA DIFERENÇIA AMB LES COMPAYIES EUROPEAS NO??
    LLASTIMA DE NO PODER VISITAR LA CIUTAT......

    MOLTS PETONS.......

    ResponElimina
  2. Ohhh!!! a nosaltres ens va encantar Christchurch, un lloc per viure-hi sense pensar-nos-ho. De fet, abans de llegir el post pensàvem recomanar-vos un japo-koreà que val moltíssim la pena, per si segueix dempeus es diu MUMS'24. Ja ens explicareu!
    Disfruteu molt de les antípodes parella!
    Un abraçada!
    Xavi i Txell

    ResponElimina
  3. Pani, ja pots començar a assajar el Haka que et vull veure ballar-lo eh!!! Jajajaja... Carai amb els Emirates, us cuiden prou bé a diferència dels d'aquí no? apa, aneu passejant pel riu amb els abueletes i no us fiqueu dins la ciutat!!! Mua.

    ResponElimina
  4. ammmmmmm!!! quina bona pinta fa aquest menu,com us deurio posar les botes jejeje...

    quina pena veura una ciutat tan destruida."llastima".
    cuideusa molt...petons muaaaaa---M.Pous

    ResponElimina
  5. La ciutat està molt destruïda o què? Està construïda a prova de sismes? Sembla una ciutat molt maca, sort que suposo que el nivell econòmic és molt més elevat que no pas a Haiti i que per tant la reconstrucció serà ben ràpida. A veure quin menú m'espera dijous amb Delta Airlines, ja us explicaré.
    PdM

    ResponElimina