13 de des. 2011

ELEPHAN ROCKS

Esculpides pel vent, la pluja i els rius, aquestes enormes formacions calcàries aguarden com animals gegants adormits. Aquest extrany paratge va ser el campament de Aslan en la pel.lícula “Las crónicas de Narnia”. Però de pel.lícula va ser el perdre les claus del nostre mitjà de transport, la campervan, en mig dels camps de pastures d’ovelles que hi ha entre les roques. Quasi dues hores vàrem estar buscant les claus i quan ja ens pensavem que alguna ovella se les havia menjat, les trobem al mateix lloc on de la butxaca havien caigut.

On seran les claus?

Rocs en mig del prats


Xaiets de peluix

6 comentaris:

  1. BUSCA QUE BUSCARAS QUE LES CLAUS TROBARAS JE,JE,JE
    EL XAIET SEMBLE QUE FASI UNA RIALLA .

    MOLTES ABRASSADES

    ResponElimina
  2. les roques corioses, lo que no deoria ser tant corios seria l'hore de buscar les claus jijiji l'àngel dels prats us va ajudar!!!

    aquest xai sembla pintat,els d'aqui son mes bastorros!!!

    molts,molts,molts i molts perons.. Mas Pous.

    ResponElimina
  3. Ui que mono aquest xaiet. Que el vau rentar i pentinar una mica abans de fer la foto?. La Gina vol que n'hi envieu un d'igual, jeje

    Apa, una abraçada, GMX

    ResponElimina
  4. Jajajaja... ja us veig buscant en te cagallons de xais les claus!!! Jajaja... Amb tant xaiet no hi vareu trobar la Carmen Sevilla??? Mua.

    ResponElimina
  5. De cagaions en varem trepitjar uns quants, pero de carmens na de na...
    Uoooo Gina el xaiet es massa gran per posar-lo dins un sobre, li hauras de dir als papis k ti portin a veure,ls en viu i directe!!
    Petonassos!!!

    ResponElimina
  6. Uffff quin ensurt!!!Sort que les vareu trobar. Sempre us en sortiu. Molt bé!!!!El xaiet és per deixar de menjar carn de xai immediatament. Què maco.
    PdEEUU

    ResponElimina