20 de des. 2011

OAMARU

Res es mou molt ràpid a Omaru: els turistes passegen, la gent del poble viu molt pausadament y els pingüins fan la seva vida. Doncs, si un poble molt tranquil on les botigues com en la majoria de poblacions de Nova Zelanda obren a les 10 del matí i la majoria tanca entre 5 i 6 de la tarda. O sigui a partir de les 6 tot tancat. I nosaltres de costums llatines sempre arribem a misses dites. Sort que per veure els pingüins d’ulls grocs, que niuen a la regió, s’ha d’esperar que es faci fosc. Allà les 9 de la nit els pingüins en aquesta època tornen a les platges amb la panxa plena per alimentar els pollets que guarden atents l’arribada dels pares amagats entre els matolls de la platja. El fort vent i el fred ens fans desistir desperar fins tan tard i tan sols en podem veure dos, però sabem que en podrem veure més en d’altres indrets.

La pageseta de Mas Pous

Locomotora descarrilada

Arquitectura brum brum

Parem a comprar ou? Siiiiiiii

blau, ocre i lila

Just va anar de no atropellar-ne un

Ei Hola

8 comentaris:

  1. Benvolguts.
    Anem seguin les vostres maravelloses aventures i visitas als llocs més allunyats de casa, sempre us quedarà un record fantàstic de tot lo que esteu gaudin. Felicitats, i ara que s'acosta el Nadal i el fi d'anys, us desitgem tota la sort del món, per aquest proper any carregat de noves aventures que esperem continuar seguint. Una abraçada.
    Cati i Jaume

    ResponElimina
  2. jajajaja!! a dalt d'aquest tractor fas molta patxoca jijiij...
    està molt atrotinat,no deu pas funcionar??
    aquest pingüí deu ser dels petits oi?? és molt maco...

    abraçades i molts petons. Mas Pous

    ResponElimina
  3. VES PER ON!;ENFILADA DALT EL TARCTOR, QUAN ARRIBIS
    EL PARE LLUIS JA TINDRA UNA AJUDANTA¡¡¡FAS MOLT-E PATXOCA, EL TARCTOR ES DEL ANY DE LA PERA NO¡¡¡¡¡
    ES MOLT CURIOS AIXÒ DE PODER COMPRA A LES CASES
    DE PAGES I ELS DINERS ON ELS DEIXEU?
    EL PINGüI SALUDABA A LA CÀMERA?????????????

    MOLTES ABRASSADES

    ResponElimina
  4. Hola guapos! fa dies que no em conectava i veig que cada dia les fotos són més espectaculars! A veure si algun dia torneu a fer un recull dels millors dibuixos que tingueu i els pengeu al blog!!! molts petons i bones festes! Eulàlia.

    ResponElimina
  5. El tractor nomes li faltava gasolina per funcionar jeje...
    El diners el fiques en una guardiola i llestos!!

    ResponElimina
  6. Ei,

    Això que feu de comprar els ous fora de casa... ai, ai!!! Pobre iaia, li fan la competència, je,je.

    Petons

    ResponElimina
  7. Sort que no té benzina el tractor, sinó, en mans de la pubilla de Mas Pous hi hauria el "tren descarrilat" i el "tractor estimbat". Això de que no té benzina un vehicle en mans dels de Mas Pous em sona... Jejeje...

    ResponElimina
  8. Ostres sort que aquest tractor era petit, sino ja el veia com a souvenir al Mas Pous!!! M'ha agradat molt aquest estil de vida, comencar a les 10 tancar a les 5 de la tarda, quina bona vida aquesta gent, m'hi apunto!!!
    PdEEUU

    ResponElimina