19 de des. 2011

ROUTEBURN TRACK


Seguint per les carreteres de Nova Zelanda, arribem a la regió de Wanaka i Queenstown. Aquí ens esperen dos dies de caminades. Una ruta que atravessa per paissatges d’allò més diversos, i que ens ofereix unes fantàstiques vistes en un dia radiant. La Routeburn Track, és una de les caminades a través d’un bosc pluvial més conegudes del país. 

El primer dia un total de 8 hores, ens porten per camins envoltats d’inmensos arbres, cascades de més de 150 metres d’alçada, arribant al llac Howden i tres hores més tards aconseguint el cim al llac Mackenzie, amb les aigues de color turquesa i envoltat de muntanyes nevades, on aprofitem per fer un bon dinar, recuperar forçes i rependre el camí de tornada fins a la caravana, amb un total de 24 kilòmetres! L’any demà ens l’agafem de descans, i el següent dia reprenem el track, però aquesta vegada desde l’altre extrem, gaudint d’un nou dia assoleiat, trepitgem els camins de bosc alpí, molt similars als del parc nacional d’Aigües Tortes, com si fossim a casa!

Paissatges indescriptibles

A mig camí... increïbles vistes

Llac Howden

El moviment de les aigües

Rajos de sol entrant enmig dels arbres

Dolça migdiada

Sincronització de colors, verd, blau, gris i blanc, la combinació perfecte

Tot esforç té una bonica recompensa


5 comentaris:

  1. VOLEU DIR QUE NO SOU ALS PIRINEUS DE LLEIDE,ALS LLACS
    DE AIGUES TORTES? SI ASEMBLA MOLT,ESTEU FETS UNS
    GRANS CAMINADOS,DE LA CARA ESTEU MOLT MORENOS....


    PETONASOS

    ResponElimina
  2. uaaaalaa!!! aquestes fotos son de postal.."guapissimes" vigileu amb fer migdiada segons quin lloc,que si surt un llangardaix d'aquest que hi ha per aquest pais fareu un bon salt i no tindreu temps de retratar-lo jiijjjii..
    desde M. Pous us enviem molta energia positiva..
    us estimem!!!!

    ResponElimina
  3. Ei hola,

    Després d'estar dies sense poder-me dedicar a llegir les vostres aventures m'he disposat a fer-ho... bé, en fi, només comentar-vos aquí que em feu una envenja que no té limits... aquesta foto on esteu estirats fent la migdiada no té preu!!! pufff, quants dies sense parar ni un segon. Aprofiteu això!!! Quan torneu ni pagant aconseguireu aquestes sensacions!!! Petons

    ResponElimina
  4. Ooooooooohhh... que xula i bucòlica la foto de les aigues remogudes!!! Sembla extreta del photoshop!!! Ui que tard, marxo que avui toca concert de Nadal al Cafè de l'Orfeó!!! Petonicus.

    ResponElimina
  5. Realment m'ha semblat veure el parc nacional d'Aigues Tortes. Una vegada mes increibles les imatges parella!!! Suposo que la migdiada ha estat ben dolca, no? Aquestes son les que no tenen preu. Per cert Deu n'hi do la caminadeta, ja deurien obrir gana, no?
    PdEEUU

    ResponElimina