6 de des. 2011

SYDNEY


Sydney amb 4,5 millons d’habitants és la ciutat més antiga, diversa i de major tamay d’Austràlia. El cor de la ciutat es troba al glamurós port, d’on en surten els ferris que et condueixen als diferents punts de la ciutat i on passen diàriament davant de la impressionant Opera House. Un edifici, dissenyat per l’arquitecte Danès Jorn Utzon, destinat a oferir espectacles de opera, música, teatre, dansa, etc. I que s’ha convertit en el símbol de la ciutat. És l’icona més visitada juntament amb el majestuós Sydney Harbour bridge. Un pont metàl.lic de grans dimensions que es va finalitzar l’any 1932 i que els ciutadans de Sydney l’adoren. Amablement l’han apodat la vella perxa per la seva forma característica.
Però Sydney és molt més que el centre de la ciutat i de la mà de la Nicol, la nostra Amiga i professora d’anglès a catalunya, i la seva meravellosa família, vàrem poder descobrir la vida cotidiana dels Australians de Sydney. Tot desgustant les autèntiques amburgueses de Warriewood, menjant-nos uns deliciosos Pies (pastisset de pasta de full “rellena” de trocets de pollastre, formatge brie i alvocat, als peus d’un dels llacs de la ciutat. O anant al cine a veure una fantàstica pel.lícula que us recomanem de tot cor (First Grader http://www.thefirstgrader-themovie.com/trailer/). Anant al mercat de segona mà al patí de l’escola de Warriewood on poder comprar roba de qualitat a preus irrisoris. O veure surfejar a desenes de joves a una de les platges més famoses pel surf d’on n’han sortit grans campions. O gaudir d’un Spa exterior de casa la Nicol amb xocolata, pizza i baileys. O atipar-nos amb els favulosos cuinats de la Bed, la mare de la Nicol.
Per tot això i molt més, moltes gràcies Nic, Bev, Nicola i Pepe (el gos), per acollir-nos a casa vostra. Ens vàrem sentir com si fossim a casa.

Sky line de Sydney

La vella perxa

Opera House

Dançant davant l'opera

Les turistes

La bella i la bèstia

Surfers autèntics

Aprenent de surfer al jardí després de la pluja

Amb els nebots de la Nicol i en Santa Claus

Sopant amb en Nic, la Bev i la Nicola

7 comentaris:

  1. AI SEÑOR QUIN SURFISTA¡¡¡ AMB UN PAM DE AIGUA¡¡¡
    JA ET BOLDRIA BEURA AMB UNA ONADA DE CINC METRES¡¡
    VEIG QUE JA TENEN ELS LLUMS DE NADAL POSATS,¿COM
    DEU SER EL NADAL AMB MANIGA CURTA?
    JO DESDE AQUI TAMBÉ DONAR LES GRAÇIES A L'NICOL
    I A TOTA LA SEVA FAMILIA PER LA TAN BONA ACOLLIDA
    QUE US AN FET......
    MOLTES ABRASADES

    ResponElimina
  2. amb primer lloc jo també vull agrair a la Nicol i als seus pares per acollir ha casa seva a la meva filla i la seva parella."moltes gracies"

    Cèsar fen el pallasso es únic,m'he fet un far de riura amb la foto "la bella i la bèstia"i fen surf ets unic.jajajaj....

    per descontat la ciutat de Sytney semble ser una ciutat d'insomni....

    desde Mas Pous us seguim i us estimem mooolt...

    ResponElimina
  3. Ja estic content, ja he vist dos classes de surfistes, els que s'entrenen a la platja amb onades considerables i els que ho porten a la sang, els que només veure un bassal d'aigua ja s'hi llencen amb la planxa a fer surf i a sobre s'aguanten. Molt bé campió!!!!
    Quina bona pinta aquesta pasta amb pollastre, brie...me l'imaginava i se'm feia la boca aigua. Sydney és un dels llocs que tinc en ment per anar-hi a fer una visita. Ja sé qui em farà una bona guia.
    PdM

    ResponElimina
  4. Eiii!!! Nosaltres tambe estem super agraits!! Uns dies increibles en familia Australiana!!!
    De maniga curta ara mateix re de re... Portem dos dies de vent i pluja, esperem k millori!!!
    Ni ha que volen sorti ben guapos a les fotos i daltres que volen sortir encara meeees guapos fent el pallassot!! Pero com vam riure al veura-la!!
    I del surf no en parlem, dos dies despres encara treia herbes i fang de dins el banyador!!!

    ResponElimina
  5. Jajajaja... Pani ets un surfista de secà!!! No en trobaràs gaires de taurons amb tanta aigua... Les turistes estan guapíssimes ;) Jejeje...

    ResponElimina
  6. Un plaer nens! :)
    Vull mes invitats!

    ResponElimina
  7. I want to see some video of the field surfing!!!

    ResponElimina