15 de març 2012

1er ANIVERSARI


Tal dia farà un any diuen. I és que avui és un dia molt especial per a nosaltres ja que exactament fa un any que varem agafar les motxil.les per iniciar un viatge que ens havia de portar a recórrer el món. 
Els dies abans vàren ser de molts nervis; deixar les feines, el pis, acomiadar-se dels amics, de la família. Tot barrejat amb moments de dubtes, d’inseguretat. De no saber si aquest somni que estavem apunt d’empendre seria una bona experiència. De por a un món desconegut que ens esperava allà lluny, a l’orient. Però, només es tractava de donar el primer pas i, sorpresa, un pas va seguir a l’altre i sense adonar-nos ja estavem descobrint, sentint i estimant aquest món tan inmens i alhora tan petit. Inmens perquè portem un any i encara no hem pogut donar-li la volta i petit per l’ho proper, per l’ho humà. 
Són cultures, religions, diferents formes d’entendre i viure la vida, i que en totes ens hi hem trobat benvinguts i acollits. A cada país hem conegut gent meravellosa i viatgers de motxil.la collonuts amb els quals hem pogut compartir moments fantàstics i que a la tornada esperem poder retrobar alguns d’ells. 
I només ens queda dir-vos moltes gràcies per seguir-nos a través d’aquest blog que ens fa sentir més propers a tots vosaltres i junts seguirem sentint el món.


10 comentaris:

  1. SI JA A PASSAT UN ANY,SEMBLA QUE FOS AïR QUE US
    BAREM ACOMPAYA A L'AREOPORT,UN DIA PLUJÒS,
    CARREGAT FINS LES DENTS.
    HEU DE MENJAR MÉS PERQUE LA DIFERÈNCIA EN LES
    DUES FOTOS ES VEU MOLT......

    PETONASOS

    ResponElimina
  2. Dues fotos fantàstiques!!!!
    Amb una esteu blanquet i l'altre murenets i una mica més primets,però les dues amb un gran somriure,i això es bonic de veure.

    Desde Mas Pous,estem contents de que pugueu continuar amb el vostre somni.
    Encara que també tenim ganes de que torneu ja que us trobem a faltar,però,bé, vaja tot s'aguantara jjejeejejeeejee....

    us estimem moooooolt!!!!

    ResponElimina
  3. Felicitats!!
    Un any semblava molt de temps i en canvi ha passat molt ràpid...Buf! Molt bon camí! Ipone

    ResponElimina
  4. Ei parella!!!
    Moltes felicitats, el viatge us senta de puta mare!!! Cada dia esteu més guapos!!!!

    ResponElimina
  5. Que ràpid que m'ha passat el temps!!!Ja fa un any per mis sembla que va ser ahir, frase típica, però en un any passen moltes coses i sinó que us ho expliquin a vosaltres. Ja porteu 15 països i encara esperem conèixer alguns més. Això si sempre que ens tingueu ben al dia de tot el que passa.
    A continuar viatjant amb la mateixa energia i ganes que ho heu fet fins ara.
    PDM

    ResponElimina
  6. Moltes felicitats! la valentia i la força de descobrir cada dia més un trosset de món, ús ha portat fins aquí i segur que amb un gran creixament personal, d'aquells que et fan millorar com a persona.

    Gràcies per la vostra experiència.
    Una abraçada!

    Mònica

    ResponElimina
  7. Ostres si, un any que plovia a bots i barrals i estavem encallats a les Rondes i vosaltres amb un peu a l'avió... Sou lluny, molt lluny però alhora molt aprop de tots els que us enyorem i us estimem molt!!!

    ResponElimina
  8. EI Parella!! el primer aniversari de quants??? jejeje no no no que us trobem faltar!! deixeu algun trosset de món pel futur, que la vida ha de se mooolt llarga!!! Apali, Seguiu gaudint i disfrutant d'aquesta gran aventura!! Una abraçada plena de bona energia!!!

    Angi i Gerard

    ResponElimina
  9. Parella!!
    Primer de tot felicitats per l'aniversari!!
    L'any voltant no us ha pasat factura i sus veu molt millor, una mica més primets!!! pero això amb una setmana menjant butifarra es soluciona.

    Felicitats des de Bolivia!!!

    http://elmundoasorbitos.blogspot.com/
    Jordi i Tamara

    ResponElimina
  10. Felicitats parella!!!!! Un any després i el somriure us delata. Ens n'alegrem molt que estigueu gaudint d'aquest projecte amb tanta intensitat i que conserveu l'entusiasme per continuar coneixent la realitat d'aquest mon que ens envolta. Esperem continuar disfrutant dels vostres relats

    Una abraçada, GM&X

    ResponElimina